Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chcę żeby tak było

Co uważacie, żeby nie można było umieszczać postów z przekleństwami, żeby...

Polecane posty

nie tylko była cenzura jak się pisze kurwa, chuj, dupa itp, ale żeby takie posty w ogóle nie przechodziły, automatem... I żeby w danym momencie można było pisać pod jednym nickiem tylko z jednego IP i na przykład można by było napisać post pod tą daną pomarańczą z innego IP po np. 15 minutach braku aktywności na innym. Co wy na to?

Adolf zjeżdżaj. Tu musi zapanować porządek!

No niby wykropkowuje. Ale co z tego? Zamiast chuj pisze się hooy, zamiast spierdalaj pisze się s.p.i.e.r.d.a.l.a.j. więc obrażanie jest. I do cenzury tez takie słowa powinny być dodawane. A w ogole nie powinno byc postow z brzydkimi slowami, skoro nie można dobrocią, to trzeba siłą nauczyć tych niektórych dziecinnych kafeteriuszy kultury.

Gość Davelightr
czasem "kurwa" jest stosowane dla podkreslenia negatywnych emocji, a niekoniecznie zeby kogos obrazic. W naszej kulturze brakuje słów o takim nacechowaniu, jeśli wiesz o czym mówie.

Ale jest nadużywane. Takie słowa można z powodzeniem zastąpić innymi, bardziej kulturalnymi. Język polski z braku przekleństw na kafe nie zbiednieje :O

Gość bzdury gadam
jak ci pzreszkadza to nie korzystaj z tego forum- praktycznie kazde inne wymaga zalogowania sie i posty obrazliwe sa kasowane. aq wiec wypeirda.laj gdzies indziej.