Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosankaaaaa

Ciąża pozamaciczna?

Polecane posty

Gość kokosankaaaaa

W maju zaliczyłam wpadke z moim chłopakiem i na drugi dzien wzielam escapelle.Potem zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne.Tak naprawde pierwsza tabletke z opakowania wzielam chyba wraz z rozpoczeciem plamienia po tabletce escapelle a nie w pierwszy dzien okresu. Wyszlo tak,ze skonczylam drugie opakowanie wczoraj i nie robilam przerwy miedzy nimi;/ Tak wiec od maja nie mialam okresu. Od tygodnia mam dziwne krwawienia i plamienia i ból jak przy okresie.Boli mnie cale podbrzusze i juz jade tylko na srodkach przeciwbólowych. Wiem,ze testy tylko w 50% potwierdza ciaze , jesli jest to ciaza pozamaciczna.Czy ktoras zwas miala takie objawy?:( Jutro pojde zarejestrowac sie do ginekologa bo juz nie moge wytrzymac.

Gość joojjjj
namieszałaś z hormonami to masz teraz - leć do gina niech ci coś poradzi - ale najlepiej to jakbyś rzuciła tabsy, wyregulowała cykl i dopiero wtedy zaczęła zażywać porządznie od 1 dnia miesiączki

Gość kokosankaaaaa
no chyba tak. Moze to efekt polaczonych opakowan?W ulotce pisz,ze jak sie nie robi przerwy,to moga sie dziac takie cuda;/