Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brabrurrrrsru

bardzo proszę o pomoc ! czy to możliwe??

Polecane posty

Gość brabrurrrrsru

ostatnio zauwazyłam ze na końcu szczęki pojawiło się tak jakby dodatkowe miejsce na zęba,jakby cos mi sie wyzynało,gdy dotykam troche boli,mam 19 lat czy to mozliwe ze to tkz ósemka??

Gość brabrurrrrsru
czy ktoś tutaj jest?????

to na 100we ósemka! idz do dobrego stomatologa, on Cie najprawdopodobniej wysle na zdjęcie pantomogrficzne (czy jak to sie tam cholera nazywa!) szczęki, zeby okreslic czy jest miejsce na te zęby i czy rosną prawidłowo i prosto :) ja bedziesz miała tak jak ja, ze rosna prosto, ale nie ma na nie miejsca, co spowodowałoby w skutek wyrżniecia się zębów poprzekrzywianie wszystkich innych, to bedziesz musiała je wyrwać. Pierwsza ósemkę wyrwałam 1,5 roku temu, drugą ide wyrwać 24 lipca... powodzenia!

Gość brabrurrrrsru
słyszałam ze gdy wyzyna sie ósemka to cholernie boli albo wrasta w dziąsła i trzeba ją usunąć a mi po prostu wyrasta kolejny ząb czy to normalne?

Gość brabrurrrrsru
a jak mi normalnie się bedzie wyzynała jak wszystkie inne zęby to też bedzie trzeba usunąć??i czy takie usuwanie boli??

Gość brabrurrrrsru
acha jeszcze jedno na dolnej szczęce mam po 7 zębów a na górnej po 6 z kazdej strony i własnie na górze wyzyna mi sie kolejny ząb siódmy i podkreslam ze on nie boli,tylko gdy jem i go dotykam