Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobas3

ciąża, nie ciąża?

Polecane posty

Gość bobas3

witam, mam pewien problem. Okres spóźnia mi się kolejny- 11 dzień. Fakt, współżyłam z chłopakiem dokładnie 17 maja (dla jasności- był to stosunek przerywany, nic nie było do środka i od tej pory nie współżyliśmy.), a 21 czy 22 maja dostałam normalnie okres, tak jak od kilku lat cykl trwał 28 dni. Teraz jednak mi się spóźnia. Miałam stresowy miesiąc, wiadomo- sesja, a poza tym kilka innych stresujących sytuacji. Boję się wyniku testu ciążowego, dlatego piszę najpierw na forum. We weszystkich kalendarzach dni płodnych wychodziło mi, że 17 maja był dniem niepłodnym. Jakaś dobra rada, słowo uspokojenia? ;)

Gość ann//
spokojnie, to nie ciąza! A tak na przyszłosc to rdze sie zabezpieczac jesli niechcecie dziecka. sosunek prerywany to dosc kiepski pomysł. Pozdrawiam

Gość bobas3
:) dla jasności dodam, że żadnych skutków ubocznych typu nudności, powiększone piersi, apetyt/brak apetytu etc nie mam. a metoda przerywana jesli mam być szczera od 1,5 roku nam służy, i nie zawiodła CHYBA JESZCZE.. jednak dzięki za dobrą radę, po takiej dawce emocji jaka teraz dostaje wymyślę odpowiednie zabezpieczenie ;)

Gość roki500
i jak tam okres sie pojawił czy nadal się stresujesz?

Gość ciąża jak nic a nawet dwie...
"metoda przerywana" naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać jak czytam coś takiego. A niech Wam służy. Ja nie rozumiem dlaczego pozbawiasz samą siebie względnego komfortu psychicznego, chociażby używając gumki. W tym kraju, to w pewnych aspektach jeszcze panuje średniowiecze. Jak dla mnie totalny brak rozsądku. Pozdrawiam

Gość Wiera 33
1,5 roku nie zawodzi a moze przyjsc dzien ze zawiedzie;( ja tez nie polecam tej metody