Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołkarolajna

co widzę przeglądając to forum?

Polecane posty

Gość ołkarolajna

co widzę przeglądając to forum? 1) tysiące małolatów zakładających durne topiki: "jaka jest moja cip*a", "jak wyglądam", "co myślicie o moich cyc*ach/fujarce/o mnie ogólnie itp" - gdzie są rodzice??? 2) zawiść, zazdrość, chamstwo, prymitywizm 3) obelgi 4)brak tolerancji 5) zastraszającą ilość wszechwidzących matek-polek 6) setki domorosłych psychologów - ludzie, jak macie tak poważne problemy, jak piszecie to idźcie do specjalisty, a nie proście o radę na jakiś forum!!!! 7) poziom rozwoju części piszących tu jednostek jest żenujący 8) dziesiątki zboczków..... Wniosek: wynoszę się stąd pytanie retoryczne.... że Wam nie szkoda czasu......?? Żegnam, paaapaaaa

Gość a najwiecej to tu
przegrańców życiowych

Gość borabora128
hej masz rację ale jest tyle dziedzin i tyle tematów,że naprawdę jest z czego wybierać,idiotyczne topiki się omija i nie ma problemu,a matką to ja jestem i nawet Polką,więc może i matka-Polka:)

Gość
Zgadzam sie z wszystkimi od 1 do 8 punktu,podpisuje sie obiema rekami. Pozdrawiam autora,ale ja tu jeszcze po buszuje,niekiedy z tej glupizny mozna sie niezle ubawic.

Gość niestetyyy
zgadzam sie, ale co masz do matek polek? wiem ze chodzi ci o kobiety bardzo zatroszczone itp. ale co w tym zlego?

Gość martwy denaturat
skasowaly wypowiedzi, picze już pryszły moderatki zsrane