Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confused....

spóźniający sie okres

Polecane posty

Gość confused....

mam problem! otoz jak w temacie spoznia mi sie okres. Jak szalona boje sie ze to ciaza, chociaz... Ostatnio mialam stresujacy czas, tak ze i to moze byc powodem opoznienia. co do temperatury to mialam 36, 6, ale dzisiaj jak rano mierzylam spadla do 34! W ogole nie wiem co mam o tym myslec, do tego miewam bolesne bole brzucha, czasem nawet rozciagajace sie w okolice pod zebrami. Nie sa to delikatne bole, bywaja bolesne. mam juz je od kilku dni, a okresu nie ma! boze, obym nie byla w ciazy bo chyba cos sobie zrobie :/

Nie martw się, ja tez się niedawno strasznie bałam ze mogę być w ciąży, a okres spóźniał mi się aż 3 tygodnie ;) ale myślę ze to właśnie przez stres bo ostatnio było go sporo ;( Pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

Gość confused....
myslisz ze to przez stres? ten spadek temperatury mnie pociesza, bo juz sama nie wiem..

Gość confused....
nikt nie ma takiego problemu jak ja? nie wierze

Gość bobas3
ja mam! nie wiem czy to pocieszające, bo lepiej było by nie mieć... właśnie mi się okres spóźnia już 11 dzień... a ostatnio współżyłam z chłopakiem 17 maja, a potem miałam normalny regularny okres 21 czy 22 maja... a teraz- NIC! w sumie wiadomo- czerwiec = sesja, dodatkowo sporo innych stresów, ale boje sie!!!!!!!!!! nie wiem właśnie czy jestem w ciąży czy nie, a boje sie zrobic test, boje sie wyniku...

Gość confused....
bobas ja cie rozumiem.. ale to moze przez ten stres tak mamy? nie wiem nie mam pojecia.. modle sie tylko zebym dostala ten okres..

Gość bobas3
no ja też ja też... i za siebie i za Ciebie trzymam kciuki :)

Gość confused....
jmnie sie wydaje ze u Ciebie to przez stres.. 5 dni przed okrersem, wedlug mnie mialas wtedy okres nieplodny, wiec sie nie martw. ja mialam okres 8 w maju, a tu juz koniec czerwca.. z tym ze temperary mam dosyc niskie...

Gość bobas3
nie wiem, nie znam sie na temperaturach, ale jak teraz bedzie ok to zaczne mierzyc ;) a robiłaś test?

Gość confused....
jeszcze nie.. i kurcze nie mam na razie jak kupic, bo do sklepu zazwyczaj jezdze z mama albo kuzynka i jak przy nich kupic test

Gość kolopiii
a ile ty masz lat??!!

Gość confused....
20 niestety meiszkam tak ze nei mam blisko apteki czy sklepyu gdzie moglabym dostac test.. za miesiac sie przeprowadzam, ale teraz to klapa

Gość bobas3
a ja dziś dostałam okresssss :D po 12 dniach opóźnienia! :):):):):):):):):):):):):):):)

Gość confused....
bobas gratuluje i trzymaj za mnie kciuki. mpja dzisiejsza temp to 36,5.. czy to jest mozliwe ze przy tak niskiej moge byc w ciazy?

Gość jhhhghgg
bobas3, ie ciesz sie tak wczesnie , ja dostalampo pueciu i kurna w ciazy jestem , to b ylo tylko krwawienie ,obserwuj sie, moga objawy ciazowe nie ustapic

Gość bobas3
ale ja żadnych objawów nie mam :D a jeśli miałabym być w ciąży to byłby to 7-8 tydzień, więc chyba by była najwyższa pora... a kciuki trzymam :)

Gość confused...
a jakie masz objawy ?

Gość jhhhghgg
zylki na piersiach i udach, ospalosc , czestsze oddawanie moczu (choc juz ucichlo)

Gość yygrek
jaki test jest najlepszy?

Gość jhhhghgg
Japolecam qiuck vieck

Gość bobas3
no, a ja mialami mam cycki normalne, zadnych zawrotów głowy, zadnego czestszego oddawania moczu. a tez slyszalama i dzis bylam zdecydowana kupic quick vue. podobno najprecyzniejszy.

Hej dziewczyny! Ja tez mam obawy.. Od niedawna wspolzyje ze swoim chlopakiem. Podczas seksu zawsze uwazamy. Nigdy 'nie skonczyl we mnie' tylko na zewnatrz.. Jednak ostatnio kochalismy sie w moje dni plodne oczywiscie z gumka.. Niby wszystko przebieglo okej ale strasznie sie boje ze jednak moglismy wpasc.. Nie chce byc w ciazy :( mam dopiero 18 lat. W ogole w czasie gdy mialam dostac okres mialam zapalenie pochwy i smarowalam jakas mascia ktora i pomogla i uzywam plynu do higieny intymnej.Jednak juz 2,5 tygodnia spoznia mi sie okres .Stesuje sie strasznie mocno, kilka nocek mam nieprzespanych i ta pogoda.. Mozliwe ze przez to wszystko spoznia sie mi okres ale zeby az 2,5 tyg?:( Testu boje sie zrobic.. Chyba boje sie odpowiedzi.. Myslicie ze moge byc w ciazy? Pomocy:(