Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleo_Patra

POKAZYWAĆ PRZEŚWITUJACE SUTKI??

Polecane posty

Gość Kleo_Patra

Czy uważacie, że ma to znamiona jakiejś mody? http://www.rafiner.pl/?v=1075#p I można pokusić się o wyjście tak gdzieś? Mi to sie dziwnie kojarzy..Ale może niedługo to będzie standart.. ;?

Gość nigdy nie w Polsce

ja czułą bym się naga. prześwitującą koszulową bluzkę ubrałabym na nagie ciało (oczywiście nie na co dzień, ani na ulice) jednak wole założyć bielizne pod i tak to wywołuje za dużo spojrzeń. z tych podoba mi się tylko wygląd posh no i może sukienka. reszta jest zbyt wulgarna. W Polsce raczej do spożywczego tak nie wyjdziesz. poza tym trzeba mieć łady kształt piersi bez modelowania stanikiem a nie wszystkie kobiety takie mają.

Gość Issaurra
Raczej nie i jeszcze długo długo nie.. Ale po domku przy swoim panu jak najbardziej.. ;)

Gość Hugenot
JA POPIERAM!!

Gość 20lat temu NIKT
Nie wyszedlby z domu z pepkiem na wierzchu ale 10lat pozniej chodzily tak wszystkie lafiryndy niezaleznie od figury(nawet te w ciazy) wiec....kwestia czasu..

Gość black_virgin
Dokładnie. Byle bromba świeciła swym tłustym gołym pępkiem i fałdami po bokach, więc za parę lat może i stare kwoczki będą świecić sutami, albo raczej pieprzykami na klacie przez zwiewne bluzeczki.

Gość Mizzzz
Na jakiś bankiecik wieczorowy czemu nie

Gość Pod obcisłym cienkim golfem
ładnie i seksownie wyglądają. Oczywiście jeżeli sa ładne piersi i talia oski ;)

Gość Lata_70_te
No właśnie, wiele tu "nigdy, absolutnie nie, nie w Polsce..." a już w latach 70-dziesiątych powszechnie chodziło się bez staników. Nawet w Polsce, nie wierzycie ? to obejrzyjście filmy z tamtych lat albo spytajcie kogoś z rodziny.

Gość w lecie na działce
albo w parku jeszcze ujdą, ale np. do pracy - nigdy. Co to za argument że "tak się nosiło". Moze i się nosiło ale ani to ładne ani eleganckie.

Gość Ładny sytek czemu nie..
gorzej jak jakiś szkieletor próbuje w ten sposób zwrócić na siebie uwagę..

Lata_70_te --->ja wiem że się nosiło:) chętnie noszę moje przeźroczyste bluzki zwłaszcza przy ostatniej pogodzie są genialne jednak czasem trafie na kogoś mrożącego mnie wzrokiem ale to akurat mnie nie rusza. raczej obrzydliwe i chamskie zaczepki niektórych panów. którzy myślą że jak ktoś ubiera coś przeźroczystego to od razu można mu składać nie moralne propozycje bo jest wyuzdany. grrr... Ładny sytek czemu nie.. ---> rozczaruje cię tego typu bajery są raczej dla pań z mniejszym biustem. bo jakoś nie wyobrażam sobie dużych piersi przez dłuższy czas bez podtrzymania stanikiem (choć może moje znajome bardziej obrażone przez naturę się mylą).

Gość hanawasakurakimiwautsukushi
Ładny sytek czemu nie.. - opstatnio widzialam "laskę" w koszulce dosc zwiewnej bez stanika, z duzym biustem... :D cóż... powiedzmy, że duże peirsi średnio lubią być na swoim miejscu, wolą raczej uwalić się swojej właścicielce na brzuszku :)

Gość ANNA_2009
ja swoje bym pokazała. Mam duże i się tego nie wstydzę 75E, do tego jestem szczupła.