Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka szczescia

Dylemattt..facet powiedzial...

Polecane posty

Gość kropelka szczescia

Moj facet powiedzial " Kochanie na prezent an rocznice wybierz sobie sama co chcesz czy depilator bo wiem ze Ci jest potrzebny czy jakis piekny pierscionek." Kurde nigdy nie myslalam ze facet mi cos takiego powie zaskoczylo mnie to ale milo chyba.. :P Sama nie wiem co tu wybrac.. nie wiem nawet jaki depilator jest dobry..

Gość free woman
manipulant..macie za głupią:)? pewnie mysli ze...i ten depilator... a ty wybierz nic

Gość kropelka szczescia
hmm.. wlasnie sama juz nie wiem o co chodzi... z jdnej strony to fajnie ze pozwolil mi wybrac.. bo wie ze ten depilator bardzoo mi jest potrzebny.. ale wie trez ze lubie blyskotki... i tak sie zastanawiam co tu wybrac jak to rozegrac.. i w ogole..

Gość Elza Pipke z Monachium
pisda nie facet, kobiecie potrzebny jest dobry wibrator

Gość kropelka szczescia
wspomnialam mu o tym.. bo te maszynki mnie dobijaja.. a jaki polecacie ten depilator ??? Ja mu kupuje taka fajna koszulke i bokserki :)

Oczyiscie ze pierscionek :) zapytaja sie Ciebie pozniej kolezanki co dostałas na rocznice, a Ty \"Depilator\" i kazda sobie pomysli \"Kurde, czy ona jest naprawde taka zarosnieta?\" :) A poza tym depilator moze Ci kupic na urodziny/ imieniy / mikołajki / etc.