Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysio pysio

bogaty facet - marzenie kazdej kobiety

Polecane posty

Gość mysio pysio

jesli jeszcze jest mily, uprzejmy, dobrze wychowany, spelnia kazda zachcianke. oczywiscie jest druga strona medalu, ktora nie pozwala mi wierzyc w szczerosc jego intencji - zabiera mnie w rozne miejsca, na wycieczki, do restauracji, na koncerty itd. gdyby nie mial tyle kasy to bylabym pewna,ze mu zalezy bo wydaje na mnie ciezko zarobione pieniadze. ale w sytuacji kiedy dla niego wycieczka na Hawaje to jak przejazdzka do lasu za miastem to nie moge jakos uwierzyc ze on to robi bo mnie kocha, tylko dlatego ze jestem mu potrzebna jako towarzystwo. co on tym myslicie? chyba poszukam sobie jakiegos normalnego faceta:/

Gość marynarz from white pearl
miły, uprzejmy, dobrze wychowany to rzadkie cechy.. jak udaje wychowanengo to okazuje sie, ze miły nie jest itp.. spedzaj czas normalnie..na koncercie jakims po co hawaje? pytanie tylko czy gra czy jest taki rzeczywiscie. wielu gra

Gość Bogdannnnn
Bogata, seksowna, namiętna kobieta... w dodatku inteligentna i zabawna, mająca szerokie zainteresowania i świetna w łóżku - marzenie każdego mężczyzny.

Gość lipawielka
a jak nie udaje, tylko dziewczyna kaze sie zmienic, bo az dobry?:/ a potem, ze cham... ech...