Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccc

moja matka maluje płot na czarno

Polecane posty

Gość cccccccccccccccc

Gdzie uciekać?

Gość cccccccccccccccc
W sumie mógłby być biały, no ale maluje na czarno. Biały płot - zły kolor? :( Ło jak ja jej nie znoszę już. Nienawidzę jej po prostu. Oczywiście stoi na ulicy i każdy ją WIDZI jak pracuje. Jaka ona jest jebięta w łeb.

Gość cccccccccccccccc
do garażu se mogę iść jedynie, ale mam to w nosie. Gdzie uciekać? Jak najdalej. Taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje jedynie.

Gość do obory
'Oczywiście stoi na ulicy i każdy ją WIDZI jak pracuje. Jaka ona jest j**ięta w łeb. ' no a gdzie ma stac malujac ten plot ?? :o

Gość cccccccccccccccc
Po co ona to maluje? Mogła na brązowo to pomalować. Nie pasuje ten czarny płot.

Gość cccccccccccccccc
Pomóc jej? Jej sie nie da pomóc. ją można tylko ZNIEWAŻAĆ.

Gość cccccccccccccccc
Pomóc można komuś kto POTRZEBUJE POMOCY. A ona nie potrzebuje pomocy bo jest genialna. Dlatego poniewż w sumie jest czubem to można ją jedynie znieważać. Ale nie robię tego. Czemu znieważać? Bo ona znieważa innych. I jeszcze mam je pomagać. Chyba wam wali na łeb. :(

Gość do obory
skoro jest genialna winnas/nes byc z niej dumny/na !!

Gość cccccccccccccccc
Ona poniża ludzi - traktuje ich jak downów. No to SPRAWEIDLIWIE trzeba ją wziąć i tak samo. A jak jej powiesz - zrób to czy tamto, nie rób tego czy tmatego - to ona NIE! zaraz się wścieka jak Majkel Dżekson bo przecież wszystko wie. :( A z drugiej strony obraża ludzi inteligentniejszych od siebie w ten sposób bo teraz musze siedzieć w chałupie z czarnym płotem a w srodku... :( Taką mam matkę. NIE! - i zaraz MACHA. :(

Gość cccccccccccccccc
Ona jest genialna przed duże Z. Wiesz :( I ta jej macha - NIE! JA WIEM LEPIEJ! Ale wie lepiej - kompletna świruska. Ale cóz... matka - jak to na wsi :( Pięknie na niej wyszłam - Boże święty. Ona nie wie skąd ona jest, ale zaraz drze się jak głupia. Taka matka to piekło. Do obory to nie ma szans, że tam sie schowam. Jedynie gdzieś, gdzie sie wysrają całkiem na jej "mądrość" :( I prawidłowo zrobią :( Tylko...nie moim kosztem.