Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLA1111

Telefon w Orange

Polecane posty

Gość jak to o co chodzi
ale czego konkretnie nie rozumiesz?

Gość OLA1111
Dlaczego mam wyszczególnione to co moge zrobić za te 35 zł ? '60 minut do wszystkich sieci (oprócz Play) lub 47 minut do Play 400 SMS-ów do Orange 180 minut w weekendy'

Gość jak to o co chodzi
dlatego ze kazda siec ci ustala ile i do jakich sieci mozesz dzwonic w ramach abonamentu.wszystko co ponadto wydzwonisz musisz zaplacic.czyli 35 zl abonamentu + jakies dodatkowe rozmowy.tak jest wszedzie.chyba ze kupisz tel na karte,wtedy mozesz dzwonic za te np.20 zl z karty do jakiej sieci chcesz,tylko wtedy tez masz za to odpowiednie oplaty za minute.to wszystko po to zeby siec na tobie zarobila,a nie zebys ty skorzystala na umowie:) przeciez to jasne:)

Gość OLA1111
Ale własnie chodzi o to że chcę wziąc na MIXa i wyskakuje mi to co moge wydzwonić . Wpisuje w formularz : umowa na 36 msc - 35 zł doładowanie i zaznaczam Orange MIX .

Gość nie napisalas ze na mixa
myslalam ze chodzi o abonament.na mixach sie nie znam,nigdy nie mialam:P

Gość OLA1111
Dzięki mimo wszysstko :)) Już chyba zaczynam rozumieć . ta umowa którą sprawdzałam jes MIX ale z abonamentem ( co dla mnie - użytkowniczki plusa- jest dziwne . MIX plus to karta + zobowiązanie na iles msc ) :)