Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mahasiddha

Dermokosmetyki dużo taniej!

Polecane posty

Ruszyła letnia promocja na stronie Chantarelle! Sezon na letnie ceny już w pełni, a kosmetyki profesjonalne i dermokosmetyki nawet do 50% taniej! W ofercie również NOWOŚĆ - limitowana edycja profesjonalnych masek emulsyjnych w opakowaniach 50ml z aż 30% rabatem! Szczegóły promocji na stronie www.chantarelle.pl ! Sprawdź nasze ceny i daj się zaskoczyć!

Gość jolajog
Ja tez używam dermokosmetyków Nanobase, keranorm, firmy astellas. Są świetne, nie uczulają( jak to dermokosmetyki), są delikatne i skóra o wiele lepiej po nich lepiej wygląda. Kupuję w aptece. Twierdzę, że warto:))

Na pewno warto, skóra po przypadkowych kosmetykach jest przetłuszczona lub przesuszona(zależy od problemu), poza tym zazwyczaj bardzo źle reaguje na konserwanty. Dermokosmetyki kosztują więcej, ale dzięki bogatemu składowi wiadomo za co się płaci plus oczywiście profesjonalna konsultacja kosmetologa. A teraz można zapłacić nawet 50% mniej ;)

Gość natuszka
a ja uzywam kosmetyków chantarelle i bardzo sobie je chwalę :-)

Gość gość
Zawsze warto dokładnie czytać skład na kosmetykach. Taką mam zasadę. Co do sklepów z naturalnymi upiększaczami to polecam sklep na stronie www.e-naturalne.pl Często tutaj dermokosmetyki kupuję – jest ich sporo w asortymencie, na różne przypadłości, w tym właśnie na moje problemy trądzikowe. Kosmetyki naturalne mają tę przewagę, że są lekkie, nie obciążają i tak już nadwyrężonej skóry.