Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka z jajka

oblałam mature z angielskiego 1pkt

Polecane posty

No to pożegnaj się ze studiami dziennymi Z angielskiego? Mojemu facetowi nie chciało się czytać tekstów i na dodatek ma dyslekcje i miał powyżej 50 :D masakra :) wstyd...

Gość majka z jajka
kuzwa wiecie co jest to juz mogłam miec 10 czy 15%. a nie 1pkt oblałam

Gość majka z jajka
na zaoczne ide prywatne a nie dzienne

A tak pozatym jakie naciagania dziewczyno ?:o Idziesz na studia tam braknie ci kilku dziesiątych i masz przedmiot oblany :o To nie podstawówka... :o Nie przyłożyłaś się i tyle...

Gość ludzie przeciez kazdemu
moze zdarzyć się niepowodzenie!!! Nikt nie jest geniuszem!!! Jedni zdają świetnie,druszy gorzej i tyle!!! Autorko nie trafiłaś na swoje,po prostu. Ja zycze szczęścia na poprawce!!!

Gość no tak sie zastanawiam
EEe tam nie pierdolcie. Raz na rok moze zdarzy sie profesor czy jakis doktorek czesciej co ma nasrane w glowie i za 1 punkt kaze ci powatrzac caly semestr. U mnie na polibudzie niektore przedmioty zdawalo sie po 5 razy, chodzilo sie na kosultacje a i nieraz czlowiek prosil, zeby dali 3 i odpuscili sobie.

Geniuszem może nie każdy jest...ale każdy chyba wie że do matury jakoś przygotować się należy. Inni pracują nad tym kilka lat, jakieś korki z angielskiego i w ogóle systematyczność. A inni mają to gdzieś a póżniej płaczą :P

Gość majka z jajka
powiedzcie mi czy na poprawce jest ciezko. jak to jest bo nie wiem. i kiedy jest? w sierpniu ale którego

Gość no tak sie zastanawiam
Na poprawce na studiach zawsze daja latwiejsze zadania ale max. mozesz dostac chyba 3 albo 4. na maturze to nie wiem, mysle, ze poziom jest podobny ale latwiej jest o tyle, ze juz wiesz czego sie spodziewac.

Gość majka z jajka
ale ja nie płacze, nawet łzy jednej nie uroniłam, na studia ide zaoczne w dodatku na prywatnej uczelni. poprostu szkoda mi troche bo poprawka mnie czeka

To musisz iść do szkoły i złożyć podanie jak chcesz poprawkę. Bo bez tego nie przystąpisz do poprawki. Nie będzie ciężko jak przysiądziesz i się pouczysz

Gość Majka z jajka
no niby tak, ale przed maturą były próbne . kazdy mówi ze poprawka latwiejsza ale nie wiem jak to jest

Gość Tak sobie siedze i mysle hm
póki co ... nawet na zaoczne nie masz się co wybierać

Powiedziałabym coś o braku samodzielności wśród co niektórych, ale nie chce mi się. Dobra rada: dzwoń, pytaj ludzi, a jak juz masz internet, to wujka gugla też można zapytać...

Gość majka z jajka
a to musze złozyc podanie, a nie wiecie do kiedy, te poprawki są pod koniec sierpnia na poczatku czy jak

Gość bosanoga
ta matura to jest jedno wielkie sranie w banie na próbnej z angola miałam 49% a na normalnej 28% i nikt mi nie wmówi że to dlatego że nie byłam przygotowana bo w pół roku nie da się zapomnieć tego co umiało się na próbnej. Stres zrobił swoje. O olewających nauczycielach mogę gadać i gadać;)

Gość majka z jajka
jak to nie mam. tam co ide sie liczy ze zapłacone i przyjmują.

Gość majka z jajka
ja próbną tez zdałam, na tej miałam 27%

Gość Nie wierze
Jestem dopiero w 2. gimnazjum (tzn. teraz idę do 3.) mam 4 z anglika a jak nam pani zrobiła raz dodatkowo po lekcjach maturę dla sprawdzenia naszych umiejętności powtarzam nie EGZAMIN GIMNAZJALNY ale MATURE to miałam 46% a orłem z tego języka nie jestem ;/

Gość bosanoga
jak moga przyjac na studia bez matury?

Gość a ja z dwóch mialam po
trzydzieści kilka procent i co? też moge zapomniec o studiach. Niestety,strasznie mi przykro bo uczyłam się:( Na próbnych z tych przedmiotów miałam powyżej 60%............. echhhhh

Gość majka z jajka
no musze jechac ale troche daleko moja szkoła. najgorsze ze nie wiem jak to sie teraz do tego zabrac zeby i poprawki nie oblac

Gość majka z jajka
mogą bo to są prywatne i tam nikt ie sprawdza jakie masz papierki tylko dalesz kase i jestes

Gość joozio
a teraz mysli, ze latwiejsze pytania beda. bedzie tak samo. tak samo uczyc sie nie bedziesz i tak samo zabraknie ci jednego punkta

Gość bosanoga
obyś się majka nie zdziwiła. Sparawdź lepiej jeszcze raz jakie trzeba złożyć dokumenty. A może Ty idziesz do studium a nie na studia?

Gość majka z jajka
jak ma zabraknąc to chociaz nich 2 zabraknie bo 1 to szkoda