Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdzium

Ktora używała maseczki na włosy z zółtka jajka? pomocy pomocy

Polecane posty

Gość ja pierdzium

co sadzicie o jej działaniu?? czy jesli mam włosy bardzo zniszczone prostownica to rehularne stosowanie tej maski zregeneruje je jakos??

Gość kdr
tak, używałam żółtka jajka+olejek rycynwy+sok z cytryny pomoże

Gość ja pierdzium
a sok z cytryny na co pomaga???

Gość kdr
kiedyś nasze babki płukały włosy wodą z octem sok z cytryny zastępuje ocet, włosy lepiej się układają, są bardziej miękkie

Znajoma mojej matki to używa ,jest po chemii ,podobno włosy ładnie odbudowuje ,ale co ma w sobie ta maseczka to nie wiem ,wiem tyle ,że działa .Babka ma bardziej geste włosy i ślicznie lśnią ,zamiast olejku rycynowego daje oliwę z oliwek :)

Gość ja pierdzium
dzięki :) od jutra biorę się za odbudowę moich biednych włosow :)

Gość Nicolka.....
Ja uzywam jej regularnie bo mi sie wlosy przesuszaja. Jest ona dosc czasochlonna wiec nakladam ja raz na tydzien lub latem co dwa tygodnie. Ja mieszam zoltko z oliwa z oliwek i odrobina cytryny a do tego dodaje lyzke odzywki przeciw wypadaniu wlosow. Nakladam ja na zwilzone wlosy i trzymam ok 30min(owijam w tym czasie glowe reklamowka i recznikiem bo wazne by ta maske dobrze rozgzac, lub zakladam foliowy czepek z rossmana i recznik) a nastepnie plucze i myje dwa razy lepek delikatnym szamponem. Na drugi dzien myje glowe jeszcze raz i uzywam normalnej odzywki. Wlosy po tym sa niesamowicie nawilzone, miekkie i szybciej rosna. Goraco polecam!!!

O właśnie koleżanka przypomniała ,trzeba owinąć w reklamówkę lub jakiś woreczek .Lepsze działanie .