Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dziejeeeeeeeeee

zauroczona innymi

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje. Zaczynają mi się podobać inni faceci. Zawsze byłam wierna jak pies, nawet nie myślałam o innych. Teraz to się zupełnie zmieniło. Zaczynam zwracać uwagę na wygląd i ciało facetów. Zaczęło mi się podobać, że facet jest dobrze zbudowany. Mój narzeczony to takie chucherko, ale do te pory mi to nie przeszkadzało.

Gość bum bum bum bum
zmieniasz się i zaczynają się Tobie podobać ine rzeczy, inne osoby... A poza podejściem do facetów też coś innego się zmieniło??

Trochę za późno mi się to przytrafiło, już mam 25 lat i raczej nie głupoty mi w głowie. Po prostu fizycznie mniie zaczęły pociągać fajne męskie ciałka.

Gość bum bum bum bum
a własnie że młoda jesteś, a na takie rzeczy nigdy nie jest za późno. Pokochałaś swojego faceta za wygląd a nie wnętrze i teraz to "wychodzi' i oglądasz sie za innymi. A może trochę nudą u Was powiało i stąd to wszystko... Długo jesteście razem??

Gość bum bum bum bum
miało być za wnętrze a nie wygląd:P

Gość radio gaga
masz dopiero 25 lat dziewczyno,wydaje mi sie,ze skoro dostrzegasz innych facetow to ten nie jest dla Ciebie..wiem po sobie..bylam z jednym tak aby byc to patrzylam na wszystkich a jak sie zakochalam to zaden inny nie istnial

a moze to taka przedślubna panika czy coś. Na zasadzie, że zaczyna mi się podobać, to czego nie mogę mieć. E dziwne to. Jestem bardzo dojrzałą osobą, a tu takie głupoty wychodzą.

Gość radio gaga
no nie wiem czy glupoty,przemysl to sobie czy on jest tym jedynym,

Gość bum bum bum bum
a kiedy ślub?

Nikomu wzrok nie ucieka na ładniejszych/lepiej zbudowanych? Naprawdę wszystkie jesteście aż tak zapatrzone w swoich facetów ,ze nie widzicie nic dookoła?

ślub we wrześniu

Gość bum bum bum bum
ja też biorę ślub we wrześniu:D i powiem szczerze że nie mam takich problemów jak Ty... Z tym, że ten mój zawsze mi się podobał i jakoś nie oglądąłam sie nigdy za innymi bo mi się inni nie podobali. A wclae nie jestem z jakimś super przystojniaczkiem, ale on mi się po prostu bardzo podoba i tyle:) A kiedyś podobali Ci się tacy "chudzinki" czy jakoś od zawsze miałaś inny typ urosy w głowie a inny na miejscu obok siebie?

tzn zawsze mi się podobali dobrze zbudowani, ale zawsze też wiedziałam, ze jak znajdę takiego z którym mi dobrze, to niekoniecznie musi być z wyglądu takim ideałem. Chyba to dlatego, że sobie uświadomiłam, że już nigdy się nie przytulę do umięśnionego i postawnego faceta.

Gość kruszyneczkaaaaa
e tam...podobanie to jeszcze nic strasznego.moj maz mowi,ze wiele pieknych kobiet chodzi po swiecie,wiec zerka,ale ja oczywiscie jestem ta najpiekniejsza:).sama czasem zerkne widzac fajnego faceta.te dziewczyny,ktore sa tak zapatrzone w jednego mezczyzne moga sie potem zdziwic...czasem po wielu latach "klapek" na oczach ludzie zachowuja sie tak jakby urwali sie z lancucha!