Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska***

SEKS podczas okresu

Polecane posty

Mam pytanie zarówno do Pań jak i do Panów. Co sądzicie o seksie podczas okresu? Mój partner ma straszną ochotę wtedy na seks a ja zgadzam sie ale czuje sie potwony dyskomfort i skrepownie. Ale najbardziej boje sie tego jak on to odbiera...czy jego to nie brzydzi?

Gość Debilizm
e fajny29 SPIERDALAJ !!!! już ci pisałam na innych topikach,ty jesteś jakiś porąbany/a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Debilizm
fajny29,czy tam zapuszczony prawiczek po co zmieniasz nic? SPIE**ALAJ STĄD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODPUŚC BO I TAK WSZYSTKIE ZGŁASZAM DO USUNIĘCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ladaco >> dobry ogier i po błocie zaorze 🖐️ E tam od razu pościel, można mieć awaryjne ręczniki (używane tylko do tego celu). Po wszystkim do pralki, żadna filozofia ani wysiłek. Ja nie lubię, ale mojemu to nie przeszkadza. Z całą pewnością nie dam się do siebie dobrać a najgorsze dni, bo czuję się niekomfortowo i zazwyczaj po prostu umieram :o

Gość juka666
ja nawet nie chce myśleć o seksie podczas okresu w takich chwilach zatłukłabym chyba każdego faceta który próbowałby mnie dotknąć... jakieś takie rozdrażnienie mnie wtedy napada..