Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dyrdymalka

SOS BOLONSKI

Polecane posty

Go艣膰 dyrdymalka

Zrobilo mi sie za duzo sosu po bolonsku-czy moge go zamrozic-czy ktos z was zamraza sosy miesne, czy nie traca na smaku po rozmrozeniu?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dyrdymalka
up

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a moze podgrzej i zawekuj
w sloiku? nigdy nie lyszalalam o mrozeniu

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dyrdymalka
a jak sie wekuje bo nigdy tego nie robilam, mozna w takim zwyklym sloiku po ogorkach np

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a moze podgrzej i zawekuj
tez nigdy nie robilam ;))) ale wydaje ze musi byc szczelny. po prostu rogrzewasz bardzo mzno rzucasz do sloika i zakrecasz. powinein sie "zassac"...

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
jezeli chcesz zawekowa膰 to musisz na艂ozyc sosu do s艂oika, mocno zakre膰ic i zagotowa膰 w garnku z wod膮,wody tak ze 3/4 s艂oika 偶eby by艂o.Gotuj oko艂o 40 minut. ale my艣l臋 ze z powodzeniem mozesz zamrozi膰 ten sos, nawet lepiej b臋dzie i nic na pewno mu si臋 nie stanie,potem nawet zamroozny daj do garnka na ma艂y ogie艅 i powoli sobie go rozmrozisz i dodasz do makaronu innym razem :D

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dyrdymalka
dzieki za podpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 joojjj
ja mrozi艂am gulasz a'la strogonow - normalnie do plastikowego pojemnika, zamkn臋艂am i da艂am do zamra偶alki - a po kilku tygodniach do garnka i rozmrozi艂 si臋 i by艂 dobry, tylko zag臋艣ci艂am toche m膮k膮 :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tez ...
jasne, ze mozesz zamrozic. ugotowane potrawy nic nie traca przy mrozeniu. w przeciwienstwie do surowego miesa, warzyw ...

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kromka chleba ze smalcem
Lepiej zamroz, mieso trzeba umiec wekowac, mozesz sie niezle struc po takim wekowanym sosie.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
przelej sos do plastikowego opjemniczka i zamro藕, ja tak od lat robi臋 a z wekowaniem w s艂oikach czasem w艂asnie nie wychodzi , jakas ple艣艅 si臋 robi itd jesli jeste艣 poczatkuj膮ca to polecam mrozenie

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach

×