Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roxana9090

w którym miesiącu ciąży zaczyna rosnąć brzuszek?

Polecane posty

hej kobietki. mam pytanko, w którym miesiącu ciąży można zauważyć że brzuszek się powiększa??

Gość czaplllllla
u mnie brzuszek wyskoczył dopiero po 20tyg teraz w 29tyg jest nadal malutki nie raz dziewczyny w 3-4mies mają większy niż ja:P

ciekawe od czego to zależy... a jak było u was z testami ciążowymi?? Zdarzyło się że was wynik oszukał??

Gość czaplllllla
mój miał problemy ze wskazaniem 9tyg ciąży:)

Gość Mandziala
mi już w 2 yło znać to podobno zależy od figury kobie u tych grubszych później widać a u szczupłych szybciej (tak słyszałam ) :)))

no ja mam ten problem bo robiłam sobie test ciążowy i wyszedł negatywny, ale utrzymują mi się objawy ciąży, brzuszek coś mi się powiększył no i te BOLĄCE piersi... w poniedziałek ide do gina i będę wiedziała czy będę miała dzidziusiusia:) nie ukrywam że bym chciała:):):)

Gość czaplllllla
ja jestem szczupła przed ciążą ważyłam ok 52kg przy 170cm wzrostu, a brzucha nie mam ogromnego jeszcze niedawno było go bardzo łatwo zamaskować tak by nikt nie zauważył. Słyszałam że to zależy od mięśni brzucha

Gość czaplllllla
a spóźnia Ci się @?

ja mam 160 wzrostu i ważę 47 kilo. nie mogę nazwać tego @, bardziej ciemne plamienie, najbardziej z rana.później mogę mieć wkładke...

ja mam 160 wzrostu i ważę 47 kilo. nie mogę nazwać tego @, bardziej ciemne plamienie, najbardziej z rana.później mogę mieć wkładke...

Gość czaplllllla
ja miewałam takie @ które trwały po 2-3dni i nic prawie nie ciekło tylko że w tedy były to cykle kiedy to zażywałam tabletki anty.

Przed ciązą wazyłam 56kg, mierzyłam 169cm wzrostu., Ciąza zaczeła być widoczna w 4 miesiacu, może nawet bliżej 5?

a jesli chodzi o objawy to są często podobne jak na zbliżajacą się miesiaczkę. Więc test może Ci pokazać prawdę. Poczekaj na miesiaczkę lub zrób test Beta HCG i będziesz mieć pewność. mi test w dniu spodziewanej miesiackzi wykazał cienką kreskę ale objawów nie miałam zadnych ciążowych tylko typowe jak na okres. Ciążowe dolegliwości czyli mdłości itd pojawiły się dopiero po 2 tygodniach.

ja pierwsze objawy mialam dwa tygodnie temu kiedy jeszcze dostałam miesiączkę ( trwała ona max 3dni) i to od tamtego czasu mnie trzyma, najgorsze jest to ze nie mam czasu dla siebie i nie moge iść się porządnie przebadać no i przez to jestem w niepewności...

Gość latająca pszczółka
u mnie było tak że zaczęły boleć jakoś po 2-3tyg i rosnąć gwałtownie w 4mies. Teraz mam całe mnóstwo rozstępów:( w niecałe 2mies przybyło mi 10cm w biuście teraz już się nie powiększają jestem w 29tyg

piersi zaczelu sie powiekszac od pierwszych tygodni a brzuszek zaczal sie zaokraglac w 10 tygodniu. teraz w 27 mam taki wielki brzuch ze az boli mnie kregoslup

gdy kobieta wie że jest w ciąży to powinna zawczasu zacząć się smarować kremami bo wiadomo że lepiej zapobiegać niż leczyć... Mnie straszliwie bolą piersi.. gorzej niż przed okresem...

było by cudownie jakbym była w ciąży,mój narzeczony też się cieszy. gina idę dopiero w poniedziałek:(

dzięki za wszystkie odpowiedzi.w poniedziałek się odezwę i mam nadzieje że dołączę do grona szczęśliwców:)

Gość latająca pszczółka
ja się smarowałam ale nic to nie dało niestety

ja to jakaś dziwna jestem ;) szczupła nie jestem a brzuch było widać w 3 miesiącu, piersi mi się nie powiększyły i nadal chodzę w tych samych stanikach co przed ciążą rozstępów nie mam bo u mnie w rodzinie nie ma skłonności do rozstępów a może też że jestem maniaczką smarowania się (balsam cetaphil i olejek ze słodkich migdałów na brzuch) dziwna nie dziwna ale tak serio u każdej jest inaczej i nie wolno sugerować się innymi :)

Gość rottana9090
hej kobietki, jednak nie zostane mamusią:(:(:( okazało się że mam stan zapalny w tamtych miejscach i coś z jajnikiem;( doktor sam nie wie co to może być, 20 idę na kolejne badania. boje się nieziemsko...

Gość Szcześliwaa900
Mi brzuch zaczoł rosnąc w 8 tyg. ale bede miec blizniaki Ginekolog w szoku . Odrazu sie rzucil moj brzuch w pracy i w szkole.. no ale nie ma czego ukrywac co do piersi duzo mi nie podrosly ale rozstepy zrobily sie odrazu na piersiach;/ No ale cóz bede mamusia dwójki dzieki:)

Gość koooooooooooo
W 12 tygodniu już miałam brzuszek

Gość Pattitta
Cześć kobietki :) ja jestem w 4 miesiącu ciąży. Moje piersi powiększają się niesamowicie , mój chłopak nie może już ich objąć dłonią tak jak robił to wcześniej. Brzuszek też już widać