Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wedel

Serwis mercedesa-co sadzicie?

Polecane posty

Bylam wymienic w aucie mala usterke i w serwisie wymieniajac mi ta rzecz-zepsuli mechanicy cos innego tzn.zadrapali.Gdy zarzadalam zamiany uszkodzonej czesci byli zli,jednak powiedzieli mi ,ze wymienia to co zepsuli,w sumie byli na mnie obrazeni,ze bylo to juz wczesniej zadrapane a ja im probuje wcisnac kit,zeby wyludzic nowa czesc...Ok,zrobili;ale po wyjezdzie z salonu zaczela chodzic dziwnie skrzynia biegow,ciezko wchodzi mi 3 ,nie moge z latwoscia dac na luz.Jest poprostu inaczej.Podejrzewam ,ze zrobili mi to mechanicy na zlosc,ze niby tamto mi wymienili za darmo a i tak musze przyjechac ze skrzynia dac im zarobic...:( I teraz co mnie powalilo,znajomy ma tez ta sama klase mercedesa i powiedzial,ze byl tylko na przegladzie i cos mu dziwnie biegi chodza...!? Powiedzial,ze jakos po przegladzie to sie stalo.... Jak moge teraz to im udowodnic,ze pracuja tam takie osoby,ze psuja ludziom auta?Wykrecaja jakies czesci itp. Mial moze ktos do czynienia z takim potraktowaniem w serwisie mercedesa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować