Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Czy ta piosenka nie jest piekna?

Polecane posty

aaaa20 Pieknych piosenek. To, ze jestem mlody to nie znaczy, ze musze sluchac metalu czy hip-hopu slucham tego co mi sie podoba i powoduje, ze w sercu takie cieplo sie robi :) Depeche tez mam podly humor okropny wrecz dzis.

ja w ogole nic nie moge sluchac teraz :( eh... ja tam lubie metal. mam to we krwi po ojcu.

A Twoja piosenka zloty tez mila dla ucha :) Mi tam nigdy mieta nie pomagala depeche jak sie zle czulem, a jak mam zly humor to juz samo musi przejsc.

Dziekuje bardzo :) skopiuje sobie te linki i potem przeslucham :) jak cos znajde fajnego to sobie nagram na plytke, albo na telefon i bede caly czas sluchal :)

hehe,... ale ja mam klopoty ze spaniem. Ja ze spaniem tez mam problemy, a wczoraj mi sie przysnil taki koszmar, ze juz wiedzialem, ze nie usne :(

mięta działa nasennie ale słabo faza snu biologiczna jest po 24. wtedy powinien przyjść naturalny sen. @.........

hm.. duzo linkow ktos przeslal :) super. musze leciec, ale znajac zycie jeszcze tu dzisiaj bede hehe no to do zobaczenia. doc- spij dobrze hehe :)

kiedyś raz piłem przed snem szyszki chmielu to ścięło mnie z nóg :o :) spałem jak zabity :)

depeche15 Dzeiki ja tez Ci zycze dobrych snow:) jak znam zycie to znowu mi sie cos podlego dzis przysni :( chyba za duzo mysle.