czarna-a 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 czesc wszystkim. okres spoznia mi sie juz 2 dni. poprzednia miesiaczke dostalam normalnie, choc dzien przed dnia uprawialismy sex wiadomo bez zapezbieczenia. wiem ze sa dni plodne i nie plodne. ale przeraza mnie mysl ze moge byc w ciazy? cz jest to naprawde mozliwe? prosze o rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkllffkk Napisano Czerwiec 30, 2009 ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 jak przeraza cie mysl ze mozesz byc w ciazy to czemu uprawiałas sex bez zabezpieczenia?? mozesz byc w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Lipiec 1, 2009 po kazdym seksie bez zabezpieczenia mozna zajsc w ciążę. proponuję myslec na przyszłosc. poza tym - ZANIM zaczniesz współżyć naucz się WŁASNEGO ciała do jasnej kurrrrrrrrrr.. nędzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Lipiec 1, 2009 zrob test to sie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 1, 2009 przed miesiączką nie można zajść w ciążę, a zwłaszcza jeżeli dzień po stosunku wystąpiło krwawienie. ludzie, popadacie w paranoję:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niki.... Napisano Lipiec 1, 2009 tydzien przed miesiaczka okolo to dni nie plodne jesli oczywiscie masz bardzo regularna miesiaczke,wiec raczej szanse sa nikle.nie martw sie 2 dni spóżnienia to zadna tragedia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 1, 2009 pogratulować umiejętności czytania ze zrozumieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach