Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co

pogubiłam się...

Polecane posty

Gość co robić co

dziś do pracy podwiózł mnie sąsiad ale wcześniej pojechaliśmy w ustronne miejsce pogadać. było miło, nie powiem. piękna pogoda, słońce, cisza i my. objął mnie i zaczął przytualać.. hmmm było cudownie.nazwał mnie prowodyrką- hihi. wie że podoba mi się i mnie pociąga. chciałam więcej ale rozum ni odmawiał a teraz tęsknie za tym... chcę więcej no ale jak go nie spłoszyć, co zrobić aby jutro normalnie się zachowywać... ??? czy to jak się dziś wobec mnie zachował oznacza że też go kręce???

Gość chce cie przeleciec
sprawa jasna

Gość 089
raczej, ze chce Cię przeleciec. Takie moje zdanie.

Gość wykorzysta cie i zostawi
jak szmate :) znajomy :)

Gość Co robic co
Czyli to on Mnie prowokuje.... No a jezeli on ma zone... A ja Sama? Jezu, co ja mam zrobic? Serce mowi Idz i Szalej, Zycie jest jedno. A Rozum mi odradza...

chce sie z Toba przespac i widzi, ze jestes chetna - nie dawaj sie bo pozniej stracisz szacucenek do siebie i dopiero Ci bedzie przed nim glupio i przed okolica, ktorej o tym opowie jesli mu na Tobie zalezy to predzej czy pozniej zaproisi Ci gdzies, na normalna randke i to sie jakos powoli potoczy, a nie od razu w lesie od szybkiego numerku nie warto pozniej zalowac

Gość Co robic co
Nie no, ja wysiadam... Cale moje Zycie to tacy faceci... Kurcze ja nie Wiem o co chodzi. Czy Mnie Naprawde kreca starsi, zonaci. Itp. Jak sie Teraz uwolnic od sasiada? Przeciez nie wyprowadze sie i jestem skazana na niego...