Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TineX

pierwszy anal

Polecane posty

No właśnie..jak się przygotować do takiego stosunku? Wygolona jestem ale... mam dziwne pytanie. Czy trzeba się jakoś wypróżnić czy jak?

Gość szalonaaaaaD
chcesz anala....??? nieeee mi to sie w ogole nie wkreca....wiesz jak boli?? masakra.... ogolnie to odradzam,ale spobuj moze Ci sie spodoba:)

Gość Misiek5
Poco wogóle to robić? Anal jest be. Modlitwa kobiety przed jedzeniem: ... i spraw aby wszystkie te kalorie poszły w cycki.

Gość mila_agatka
pojebani jestescie jesli jeszcze do tej dziury chcecie pchać

nawet powinnas sie wypróżnic zeby nie było niemiłej niespodzianki. a nie boli jak facet robi to powoli zeby troche tak jakby rozepchac i musi byc tam wilgotno. ale uczucie jest takie jak bys kupe robiła. jak sie stymuluje dodatkowo łectaczke to nie jest nawet tak zle.

Gość lulaby blue
mila agtka to w ogole dziewica chyba;p najlepiej kremem posmaruj a wczesniej sie wypróżnij:-) powodzenia

Gość mily- wacek
musisz walic duzo lewatyw

Gość glistha69
Lepiej się wyróżnij, bo nic ci tam nie będzie wtedy przeszkadzać:D Rozluźnij się, dajcie duuużo lubrykantu i niech partner wchodzi powolutku. Na początku będziesz miała bardzo niemiłe uczucie, będzie ci sie wydawało ze musisz lecieć do WC natychmiast i pojawi sie gęsia skórka:D Ale po przebrnięciu tej granicy (podejrzewam że to jest zwieracz wewnętrzny) jest już super. Tylko zacznijcie się bawić powoli i delikatnie, bo rżniętka nie jest przyjemna... Pozdrawiam!