Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horek

co powoduje depresje ?

Polecane posty

Gość horek

mam 16 lat i wydaje mi sie ze to mam juz od 3 miesięcy chyba nie umiem sie skoncetrowaę mam leki , zaburzenia snu , caly czas jestem zmeczony ... chcialbym uslyszec opinie innych ludzi jak to leczyc . czy trzeba isc do lekarza ?

Gość Kafeteriusz Europejski
To my władcy tego świata powodujemy zatruwamy wam wodę, chemikaliami zanieczyszamy pożywienie, i mamy z tego kupe kasy. Najpierw trzeba było spędzuć bydło do miast, 3M, a potem tylko korzystać.

Gość llllllllllllllllllllllll
mam 18 lat i mam depresje od trzech lat, nabawic sie jest jest latwo, ale z niej wyjsc juz niestety niee... Ja mialam bardzo ciezkie zycie, molestowana seksulanie przez wujkai potraktowana przez rodzine jak szmata, bita w szkole tez duzo lat, a potem wpadlam ten sam rytm, szkola, praca, gimnastyka i kazdy wolny czas lezalam w lózku spiac i od tego sie zaczelo, no i oczywiscie od tego ze zaczelo mnie zabardzo do polski ciagnac :(

tez mam 16 lat i te same objawy. traumatyczne przezycia, w niektrych wypadkach geny.

Gość Kafeteriusz Europejski
najwiekszy problem powoduja geny. Zycie w ogole. Ale niedlugo w kmisji przyjazne panstwo zlikwidujemy depresje i urzedowo zostanie zniesiona takze mozecie sie cieszyc i dziekwac nam wysokim komisarzom.

Gość good mood
proponuje dużo sportu i psychoterapie, a najważniejsze nie zostawaj z tym sam !!!

Gość vfrda
glupie mysli to powoduja i wiercenie sobie samej dziur w mozgu...

raczej zła dieta za mało warzyw i witamin brak biotyny Flora bakteryjna układu pokarmowego jest bardzo wrażliwa; jeżeli ktoś lubi odżywiać się frytkami, hamburgerami, jada konserwy, tłuste mięsa, chrupkie pieczywo, a do tego popija to wszystko coca colą – może w ciągu 6 tygodni zniszczyć florę bakteryjną. Reszty zniszczeń dopełnią: słodycze, alkohol i mocne leki. Jeżeli zniszczymy mikroby zajmujące się wytwarzaniem biotyny, na efekty nie będzie trzeba długo czekać Gdy zabraknie biotyny – pierwsze sygnały: * Problemy skórne * Wypadanie włosów i łupież * Łuszczenie się naskórka * Szare błony śluzowe ust i gardła * Zmęczenie * Nadpobudliwość * Stany depresji * Bóle mięśni przez dietę ala Macdonalds czyli tłusto dużo mięsa i chemii jak dieta ta wpływa na życie seksualne i zdrowie http://www.youtube.com/watch?v=EvzQc0FngQk&f eature=related