Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtysz.

SAMOBÓJSTWA po śmierci Michaela? Boże, to straszne

Polecane posty

Gość irtysz.

http://muzyka.interia.pl/raport/michael-jackson/szok-w-swiecie-muzyki/news/samobojstwa-fanow-jacksona,1331095,6257 Zdaniem szefa jednego z fanklubów Michaela Jacksona, przynajmniej 12 osób na całym świecie popełniło samobójstwo na wieść o śmierci "króla popu". Przypomnijmy, że Jackson zmarł nieoczekiwanie w czwartek (25 czerwca), na skutek zatrzymania akcji serca. Cały świat opłakuje jego śmierć, ale niektórzy popadli w tak wielką rozpacz, że sami postanowili zakończyć swe życie. "Wiem, że rośnie liczba osób, które odebrały sobie życie. To poważna sytuacja, ale Michael Jackson nigdy by tego nie chciał. Chciał, by jego fani żyli" - mówi Gary Taylor, szef i założyciel serwisu MJJcommunity.com. Jak twierdzi, że wie o 12 fanach - śmiertelnych ofiarach żałoby po "królu popu". Zaniepokojony tymi doniesieniami jest wielebny Jesse Jackson, przyjaciel "Jacko", który nagrał nawet przesłanie do fanów, przestrzegając przed "samozniszczeniem" w związku z żałobą. "Nasze serca są smutne, czujemy wielki ból, ale trzeba cieszyć się życiem Michaela. On był szczęśliwy śpiewając We Are The World. Czasem upadamy, ale potem wstajemy - to właściwa droga. By uczcić imię Michaela żyjmy jak bracia i siostry, a nie umierajmy jak głupcy" - powiedział Jesse Jackson. Tysiące fanów Jacksona planują spotkanie 13 lipca w hali O2 Arena w Londynie - tego dnia, w tym właśnie miejscu, miał się odbyć pierwszy z serii zaplanowanych 50 koncertów.

Gość ty ladaco masz
z deklem :(

Gość on nie zmarl nieoczekiwanie
...

ale się wnerwiłeś Ladaco Ty taki zawsze opanowany?:D

Gość Jaś Fasolek
Ladacuś dzień dobry, widzę że dobry nastrój z samego ranka:D

Gość Jaś Fasolek
jak mineła upalna noc?

Gość Jaś Fasolek
fajnie Ci, a ja niiiiicccccc

Ladaco ja czasami piszę na tamtym topiku i stad Cię znam, podziwiam Cięi zyczę ci naprawdę dobrze bez względu na to jak mnie rozumiesz

wczoraj dobry kawałek napisałes a jakiś "przyjaciel" spytał się czu u Ciebie wszystko ok.potrafią ludzie podniesć na duchu ,prawda?nie przejmuj się takimi debilami i żyj po swojemu

Gość bez mydla.
A co wy wszyscy temu depowi "ladaco? Wlazicie tak bez mydla do D U P Y. Obysciesie nie zesrali

Gość Chadamana
powariowali:O