Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie spokój

Czemu ona mi się śni po nocach ?

Polecane posty

Gość dajcie spokój

A najgorsze jest to że rano pamiętam to dokładnie.................. Dzisiaj po głowie mnie głaskała.......... tragedia

Gość ty ladaco
ale ty jestes popierdolony

Gość co w tym tragicznego
? chyba ze nie chodzi o kobiete:D

Gość czytelniczkabra
jak myslisz o niej duzo, to i sni Ci sie- zadnej ideologii wiekszej bym nie dorabiala ;)

Gość Xia Xia
tesknotsa :P

Gość zapomnij o niej
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość o mnie śnisz
takie sny są chyba odzwierciedleniem naszych "podświadomych" tęsknot

Gość wiersz ktoś kiedyś napisał
Miałem sen... Piękny był ten sen... Śniłem o niej... O niej był ten sen... Śniło mi się, że się z nią spotkałem... Spotkanie po dłuższym czasie... Tak... Nie widziałem jej długo... Na jej widok poczułem ciepło w mym ciele... Uderzenie gorąca... Dawno tego nie czułem... Naprawdę dawno... Ona, gdy mnie zobaczyła wypowiedziała me imię... Wypowiedziała je z radością... Cieszyła się, że mnie widzi... I rzuciła mi się na szyję... Przyczepiła policzek do mego policzka... Wtuliła się w niego... Mocno się wtuliła... Czułem jej oddech... Był nierówny, jakby niespokojny... Serce jej kołatało się w rytm oddechu... Nierówno... Niespokojnie... Lekko odjęła się od mego policzka... Po czym delikatnie musknęła go ustami... Znów się wtuliła... Tym razem mocniej... Mocniej też biło jej serce... Mocniej... I mocniej... Otworzyłem oczy... Ręcę zacisnęły się w próżni... Jej już nie było... Ale czułem na policzku jej oddech... I to ciepło w środku... Czułem że przed chwilą tu była... Czułem to... Naprawdę...

Gość dajcie spokój
ale ten wierszyk to był niepotrzebny :)

Gość nie jesteś najgorsza
oooooo to słodkie :-)

Gość mi też się ktoś śni ktoś
o kim myślę cały czas. Jak w tym pięknym wierszu, tyle, że ja jestem kobietą a śni mi się mężczyzna. To są zawsze takie ciepłe błogie sny. Czuje jak jest mi dobrze. To dziwne.. Ale najgorsze jest to, że (wiem, że to głupie jest) zawsze gdy śni mi się jakiś facet to nic z tego nie wychodzi, Nie rozumiem tego. Gdy nie śni mi się mężczyzna, z którym zaczynam kręcić to układa się super. A jak facet mi się przyśni to nic z tego nie wychodzi...:(

Gość jednym slowem lipa