Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mddziaa18

szczypanie!

Polecane posty

Gość mddziaa18

A wiec moj problem jest taki ze szczypie mnie i piecze w okolicy intymnej od soboty... nie tylko przy oddawaniu moczu dajmy na przyklad teraz. Budze sie codziennie rano kolo 6 bo nie moge spac z bolu... niektorzy mi mowili ze to od zbyt mocnego seksu albo ze jakies zapalenie... co robic?

Gość mddziaa18
No alez oczywiscie ze przemyta i nic nie pomoglo a nawet mam wrazenie ze bardziej szczypie

Gość piczko
do lekarza! koniecznie!

Gość trypla złapałaś małolato
:P

Gość mddziaa18
Proszepowiedz ze zartujesz z tym tryplem

Gość mddziaa18
Dobra sprawdzilam i to nie moze byc to bo jestem z tym chlopakiem od 6 miesiecy i nic nie bylo do tej pory...

Gość może grzybica
np. na basenie mogłaś się zarazić kup w aptece lactacyd płyn ginekologiczny do podmywania, tantum rosa do przemywania sromu i clotrimazol do smarowania

Gość mddziaa18
Na basenie nie bylam od wiekow ale tez cos mama mi mowila ze jak sie u kogos zalatwialam a mamy takie jedno miejsce gdzie sa wieczne imprezy a w piatek bylam i sie zalatwialam tam

Hej ja bym jak najszybciej poszła do ginekologa!, ja też miałam takie nieprzyjemne szczypanie i pieczenie aż mi sie ryczec chcialo bo to bylo nie do wytrzymania u mnie zaczeło sie to w weekend szybko w pn dostalam sie do lekarza i stwierdzila u mnie grzybice! Dostalam antybiotyk, masc i dopiero pomoglo.Kup moze sobie narazie jakies globulki na infekcje, masc clotrimazolum bo globulki sa na recepte, tak jak pisaly dzieczyny plyn Laktacyd Famina jest specjalny na infekcje, tamtum rosa.