Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agadu

czy były chłopak może się zmienić?

Polecane posty

Witam, jestem po rozwodzie i mam cudownego synka. Zostałam samotną matką tuż po urodzeniu się maluszka. Ciężki bardzo okres, ale dziecko daje taką siłę do życia, że stanęłam a nogi. Jakiś czas temu odezwał się do mnie mój były chłopak. W moim życiu był tylko on i były mąż. Gdy byliśmy razem było dobrze. Lubiłam z nim spędzać czas. Byliśmy jeszcze małolatami, taka miłość z ogólniaka. Zaczęło się psuć, on zaczął być bardzo zazdrosny, ograniczał mnie. Chyba coś na wzór molestowania psychicznego nastolatków. Ostatnio napisał do mnie, spotkaliśmy się po 8 latach! Było super. Nie mogę przestać o nim myśleć. Móił, że nie miał żadnej dziewczyny oprócz mnie, dał do zrozumienia, że kocha nadal. Miło spędziliśmy czas. Mówił, że się zmienił, i wie, że mnie wtedy ranił. Ciekawa jestem waszych doświadczeń, opninii czy ludzie mogą się zmienić?

Gość Nie nie zmieni się

Gość całkowicie czarny kot
zrób rozpoznanie w terenie jedni ludzie sie zmieniaja, a inni nie - trudno wykrokowac jak jest z twoim eks

Gość Mam kluski zamiast mózgu
A dlaczego niby miałby się nie zmienic? Wtedy byliscie gówniarzami.. Wie, że masz dziecko?

Gość ccde
wszysdcy moga sie zmienic... ale tez potrzebuja oparcia,... zwiazek to praca DWOCH osob!!!

Gość degra
z genetyką nie zawalczysz

wie, że mam dziecko, wie, że mąż zostawił i dlatego napisał. ciągnie mnie bardzo do niego, ale trudna sytuacja w ogóle.

hmm... w sumie nic nie tracisz , jak pospotykasz się z nim.. mozesz tylko zyskac...

Kazdy czlowiek moze sie zmienic. Przeciez wszyscy zmieniamy sie z wiekiem analizujac nasze bledy. Dochodzimy do pewnych wnioskow :) Takze napewno macie szanse stworzyc zwiazek :)

1) pewnie ze moze sie zmienic, ale tez moze udawac --> na poczatku zawsze jest różowo ,ale jak facet poczuje ze kobieta jest jego to odpuszcza sobie i wtedy pokazuje prawdziwe oblicze

Gość kolegasikacz
tomcioszek, nie zawsze - poza tym wtedy takze kobieta sie pokazuje z drugiej strony i sie wszystko psuje:/

Gość dadaaxc
szkoda tylko, ze nie wierzycie na poczekaniu w milosc, tylko sie rzucacie i od razu olewacie...

nie rozumiem tego \"na poczekaniu\". jestem umówiona z nim na jutro. mam mieszane uczucia, ale zobaczymy. lubię z nim spędzać czas.