Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona8787

który ładniejszy?turkus czy czerwień?

Polecane posty

Gość djnf
Jesli masz tak duze cycki jak modelka na zdjeciu, to w kazdym kostiumie bedziesz wygladac dobrze. Ja osobiscie nie lubie czerwonego, a turkusowy bardzo, wiec wybralabym kolor turkusowy.

Gość fsdfsdf
również turkus.

W czerwonym będziesz lepiej widoczna, jak będziesz miała zamiar się topić. Wybierz praktyczniejszy, bo oba są bardzo ładne.

Gość zaciekawiona8787
tzn ja mam bist c tylko ze mam szeroki rozstaw;/

Miseczka C nic nie mówi, jeśli nie jest w zestawieniu z obwodem pod biustem. 80c a 70c to duuża róznica.

A mnie się bardziej podoba ten czerwony Czemu niby jest wyzywający? Moim zdaniem jest zabudowany. Jaki ma sobie kupić? Jednoczęściowy?

Gość niee..no taa
obydwa są BE wg mnie :) i na pewno nie będą taki jak na zdjęciu bo jest max zretuszowane, mi się podobają Black & White kostium kapielowy i Night & Day kostium kąpielowy

Gość zaciekawiona8787
80 C

Gość kinga848484
WY GRUBE LOCHY NIE ŻRYJCIE TYLE TO NIE BEDZIECIE TAKIE TŁUSTE!!!!!!!!!!!!!!

Z tym że pytanie nie jest, kto co woli tylko jaki kolor poleca wybrać. Wg mnie zależy dużo od tego, jaką osobowość ma autorka topiku. Bo jeśli jest osobą otwartą i lubiącą być zauważaną - to czerwień jest jak najbardziej na miejscu (o ile nie opala się na czerwono). Ale jeśli jest osobą bardziej skrytą, to w czerwonym będzie się źle czuła. To też należy wziąć pod uwagę, bo czerwień sama z siebie jest specyficznym kolorem, rzucającym się w oczy i w pewnym sensie właśnie wyzywającym.