Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asza-

uczucia

Polecane posty

Gość Asza-

Miesiąc temu zostawił mnie chłopak...mówił że zawsze będzie ze mną,że mnie kocha,że jestem tylko jego...ciągle to słyszę,śni mi się po nocach...a on ma już inna...:-(

jej tez tak pieknie pewnie mowi... z potem zostawi chlopak nie wart ciebie i tyle nie masz co płakac po takim dupku

Gość Asza-
chciałam z tyn skończyć,ale nie potrafie...kocham go i zawsze będe kochac...

Gość natalyna
wiem, co czujesz. W październiku też zostawił mnie chłopak twierdząc, że ceni sobie w żaden sposób nieograniczoną wolność. Przez długi okres czasu byłam nie do zniesienia, nikt nie mógł ze mną wytrzymać, on nie chciał słyszeć o powrocie, odwróciłam się od wszystkich ludzi i najlepiej mi było gdy byłam sama. Teraz tego żałuje. Tego chłopaka kochałam go długo jeszcze po rozstaniu i pewnie teraz nadal byłabym w nim zakochana, gdyby nie obecny chłopak. Gdy go poznałam wszystko się odwróciło i znów jestem szczęśliwa. :) Pamiętaj, że najlepszym lekarstwem na miłość jest nowa miłość :) a więc czekaj na tego nowego. Gwarantuję Ci, że będzie lepiej. Nie próbuj do niego wracać, bo z doświadczenia wiem, że nawet gdyby się udało, to wasze stosunki byłyby nie do zniesienia. Trzymaj się, będzie dobrze:*

teraz tak myslisz bo to za swierze. poczekasz kilka tygodni, moze miesiecy i zapomnisz wiem ze łatwo sie mowi, tez byłam w podobnej sytuacji i tez mi tak mowili, wtedy im nie wierzyłam, a po roku po "miłosci" zostały tylko wspomnienia najwazniejsze to zajmij sobie czyms czas

Gość Asza-
on mnie męczy teraz:-( pisze do mnie,nie pozwala mi się z nikim spotykać,mówi że zawsze będe jego i nikt nie ma prawa mnie dotknąć...

Gość natalyna
Ma inną i tak do Ciebie mówi? Ma tupet. Przestań się do niego odzywać, nie przejmuj się nim i zacznij nowy rozdział życia bez niego. Przecież to on zamknął ten ostatni. Nie ma prawa decydować o Tobie.

Gość Asza-
nie potrafię zapomnieć o nim,ja czuję jego obecność,płaczę po nocach...muszę spać w tyn łóżku co razem spaliśmy,wszystko co mnie otacza kojarzy mi się z nim...chcę o nim zapomieć,ale on mi nie pozwala...

Gość Asza-
ja chyba jestem od niego uzależniona:-( :-(

Gość natalyna
Nie no. To, że będziesz o nim pamiętać, to chyba jasne, bo dużo was łączyło pewnie. Ale rozglądnij się i zacznij umawiać z kims innym i nie patrz na to, że on Ci zabrania. Trzeba dalej żyć. Czasu nie cofniesz. A sama widzisz, koleś jest idiotą (wybacz, ze tak mówię) bo jest z inną, a interesuje się jeszcze Tobą. Ciekawe jak czuje się teraz jego obecna dziewczyna. ;|

Gość natalyna
Z każdym uzależnieniem da się walczyć i sie go pozbyć:) Głowa do góry!

Gość Asza-
on cały czas kłóci się z nią o mnie,nie da jej złego słowa powiedzieć na mój temat...powinien się nią zająć,sama mu to powiedziałam a no mi napisał:" Wszyscy moi znajomi Cie lubili.jaCie kochałem,a XXXX nikt nie lubi bo ma zjebany charakter,nie wiem dlaczego to zrobiłem:-(" i co ja mam o tym myśleć??

Gość natalyna
on nie chce do Ciebie wracać?

Gość asza-
powiedział że i tak będe jego jak tamta go zostawi:-/

Gość asza-
jeż nie wiem co robić:-(

Gość natalyna
o matko. to jak coś to Ty jesteś rezerwą? co za idiotaaaaaa... nie daj się wpuścić w to bagno. Jak Cię zostawił to zostawił, nie dawaj mu drugiej szansy, nie zasługuje na nią. Troche zbyt pewny siebie chłoptaś jest... zapomnij o nim. Tak będzie najlepiej. Każdy Ci to powie.

Gość asza-
już z trzema się spotykałam po nim,nawet do łózka z dwóma poszłam a pózniej czułam się podle...

Gość natalyna
No to już nie wiem.. albo mu powiedz, zeby sie bujał, albo postaw ultimatum... albo teraz wraca, albo nigdy.

Gość asza-
już kazałam mu się odczepić bo nie potrafiła bym być z nim...ale on tego nie rozumie...

Gość natalyna
Dziwna sytuacja. Już nie wiem jak mogę pomóc:(

Gość asza-
najlepiej by było jak bym znikła ztego świata...

Gość natalyna
no, to raczej nie jest dobre wyjście. Ile macie lat? Ile on, ile Ty?

Gość asza-
ja 19 a on 23

Gość natalyna
i dorosły facet się tak zachowuje? ... Myślę, że czas wszystko naprawi...

Gość asza-
a ja myślę że będe miała przez to problemy...

Gość natalyna
w sumie kiepska sytuacja... ile byliscie razem?

Sorry, że zapytam ale czy wasi ex są ginekologami że rozmawiacie o tym na tym dziale?? ;)

Gość asza-
prawie rok,przyjechał przespał się ze mną i rano mi powiedział że mnie zdradził dzień wcześniej...poczułam się jak szmata...a to wszystko się działo tydzień przed nasza rocznicą:-( przez dwa tygodnie codziennie piłam,teraz już przestałam bo wiem że tylko sobie szkodziłam i rodzice się o mnie martwili...a to wszystko przez takiego śmiecia któru bawił się mną...:-( :-( :-(

Gość asza-
nie są ale mój mógł by być,bo tylko tamte części ciała go kręca i lubi na nie patrzeć z bliska:-P

Gość natalyna
rok to nie aż tak dużo. najgorsze, że nie mozesz się od tego uwolnić...