maaartulkaaa 0 Napisano Lipiec 1, 2009 mam 17 lat. zaczełam wspolzyc z chłopakiem zastanawiam sie nad tabletkami , z jednej strony niby jestem młoda a z drugiej bezpieczenstwo jest najwaniejsze . Bo jak narazie to stosowałam globulki i prezerwatywy. a wy jakie srodki anty uzywacie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieznajoma.. Napisano Lipiec 1, 2009 tabletki .. ale pomyśl nad tym , ja własnie je odstawiam, bo jaki ma sens to pwszystko, kobiety najpierw biorą hormony zeby nie mieć dzieci a później biorą je bo przez te wczesniejsze nie mogą ich wogóle mieć i biorą je by miec dzieci.. warto się zastanowić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wy sie nakrecacie Napisano Lipiec 1, 2009 taaaa a przed ich braniem badałaś sie czy na pewno mogłaś miec dzieci?? jeśli nie to nie gadaj głupot bo 99% nigdy sie nie badało na płodność jak zaczynało brać a później niemożność posiadania dzieci zwala na tabsy :o Autorko - większość globulek nie można stosować z gumkami bo rozpuszczają lateks :o Podobnie kremy plemnikobójcze. Należy wcześniej przeczytać skład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezwyscia92 Napisano Lipiec 1, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach