aga2409 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Witam dziewczyny mam takie pytanie bo od ponat tygodnia spoznia mi sie okres a wspolzylam z mezem w dni plodne bo staramy sie o dziecko i lekaz zapisal mi takie tabletki duphaston a jestem umowina do ginekologa na 8 lipca i teraz nie wiem czy jestem w ciazy czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBeti 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Bierz duphaston zgodnie z wskazaniami lekarza, jeśli jesteś w ciąży to on Ci nie zaszkodzi a nawet moze pomoc w "podtrzymaniu" ciąży. Jesli w ciąży nie jesteś to po odstawieniu dostaniesz okres. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBeti 0 Napisano Lipiec 1, 2009 A po drugie to zrób test i wszystko będzie jasne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 1, 2009 eh a od czego sa testy ciazowe pomysl jak na tym forum ma ci ktos powiedziec czy jestes czy nie. no sory cisna mi sie na utra tylko brzydkie słowa wiec idz do apreki kup test i zrob albo test z krwi tylko wtedy bedziesz miec pewbnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga2409 0 Napisano Lipiec 1, 2009 test juz robilam i byl negatywny a na krew moze jutro pojde jak oczywiscie nie dostane okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga2409 0 Napisano Lipiec 1, 2009 test juz robilam i byl negatywny a na krew moze jutro pojde jak oczywiscie nie dostane okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 1, 2009 no to zycze zeby ten test sie jednak pomylił a z krwi wykazało ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga2409 0 Napisano Lipiec 1, 2009 tez tego sobie zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach