Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faceci lubia

czy faceci lubia dlugie wlosy?

Polecane posty

Gość czy faceci lubia

jak to jest? dlugie krecone czy dlugie proste? jakie sa teraz trendy? co si enosi? jakie faceci lubia?

Gość rzecz gustu

Gość Fartles
ja uwielbiam u dziewczyn dlugie i proste wlosy :)

Gość czy faceci lubia
a takie ale krecone - moze bardziej fale?

Gość Paulaa-a7
a jak dlugie?? bo ja zapuszczam wlasnie i chce miec na dlugosc troche powyzej pepka... jak taka dlugosc odpowiada? wszyscy mi mowia ze przesadzam ale mi sie strasznie podobaja dluie wlosy:D

Gość jhbjgjkgkuk
mój uwielbia długie i falowane:)

Gość gruszkakula
Co jest trendy, a co lubią faceci, to dwie różne kwestie. Z mojego doświadczenia wynika, że większość facetów lubi raczej dłuższe, ale nie bardzo długie. Takie do ramion, łopatek powiedzmy... Zawsze mi to latało i przez większą część życia noszę bardzo krótkie (włącznie z jeżykiem 5mm). Obecnie postanowiłam trochę zapuścić, ale na niezbyt długie, do brody może. Mąz trochę na to psioczy, ale chyba się przyzwyczaił i pogodził z tym, że nigdy mnie nie ujrzy z włosami do talii:-p

Gość Michauu85
magda z tym sie nie zgodze ja wole proste i jasne ;p

Gość czy faceci lubia
a jednak wygrywaja dlugie? a przeciez piekne wlosy obciete np tak do brody ladnie wystylizowane tez sa sexi

Gość gruszkakula
Nie chcę się sprzeczać, ale do brody to półdługie, nie krótkie;-)

Gość czy faceci lubia
madusia a ty jakie masz?

Gość poli26
mój mąż woli krótkie...takie na około 5cm....kiedys miałam etep zapuszczania to sam stwierdził że woli mnie w krótkich....ja sama tez stwierdziłam ze w długich wygladam wprost koszmarnie....wiec nie kazdy facet woli długie...

Gość Sia Sia Sia Sia
ale większosc woli długie.

Gość Sia Sia Sia Sia
Madusia:P to witaj w klubie :) tylko że ja mam czarne i proste :)

Gość czy faceci lubia
madusia- wow za pas?? ja mam tak za zapiecie od biustonosza...nie przeszkadzaja ci az tak dlugie? jak sobie radzisz z chociazby pielegnacja? ja zeby moje umyc i wysuszyc to godizna czasu!

Gość Sia Sia Sia Sia
czy faceci lubia człowiek sie przyzywczaja do tego :P

Gość baby to jednak głupie są
No i po co wam takie długie kłaki? :O Potem albo macie je cały czas tłuste albo związane w kitke i Lezy ona na plecach jak taki mysi ogon :O Takie długie włosy wcale nie są ładne,wręcz odpychające.

Gość Nie wiem skad jestes
ale z moich doświadczeń wynika że jak ktoś ma długie włosy to raczej o nie dba żeby nie miały rozdwojonych koncówek itd. Tłuste? Buehhehe. Ja mam długie, prawie do pasa, moze z 10 cm brakuje i myję je codziennie :\ Jakis psychol z ciebie

Gość mam długie proste
Myślę, że to bardzo indywidualna kwestia. Jeden mój kolega lubi tylko krótkie, długie wręcz budzą w nim niechęć, bo twierdzi że tylko krótkie mogą być w pełni zdrowe, a długie obumierają. Ale większość mężczyzn woli jednak dłuższe włosy. Ważne by były zadbane, lśniące i dopasowane fryzurą do okazji :) jasne czy ciemne, proste czy kręcone to już mniej istotne .

Gość kiok
Faceci ZAWSZE beda woleli dlugie wlosy, oni maja w dupie trendy.

Gość mallinnkaaa
ale wy macie problemy hahaha to kwestia gustu i jak kobieta jest ladna zadbana to i niekoniecznie musi miec dlugie wlosy ,ja zapuscilam bo juz dosyc mialam eksperymentow i chodzenia do salonu sie obcnac teraz mam dlugie przed pas takie krecone ale nie bardzo ciemny braz i dbam o nie bardzo zawsze sa czyste i pachnace kobieta ktora ma dlugie wlosy wie ze trzeba o nie dbac aby jakos wygladac i ja ich raczej nie spinam nie lubie zawsze mam rozpuszczone .pozdrawiam wszystkie piekne kobiety

Gość żona kazika kontra hedora
ja mam długie i nie widzę żadnej różnicy w pielęgnacji niż we włosach krotkich. jedynie wiecej idzie szamponu i odzywek.