Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska89

zaplodnienie a temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość ewis09
Dziewczyny a mi testy owul.ciagle wychodza pozyt.:oi o co chodzi?Hormon lh mam w normie.

Gość kaska89
aha , czyli w sumie jestes juz po terminie:) czyli dobry znak, a kiedy zrobisz test? poczekasz az do konca tygodnia?

Gość kaska89
ewis...witamy:) to znaczy od kiedy je robisz i od kiedy wychodzą ci pozytywnie? slyszalam ze jezeli testy owulacyjne wychodza pozytywnie caly czas juz po owulacji kilka dni to moze swiadczyc o tym ze jestes w ciazy:) w ktorym jestes dzisiaj dniu?

Gość toni24
jak nie przyjdzie do soboty to w poniedzialek mam zamiar testowac,tak bym juz chciala babelka:-)

toni24, tak u mnie wystąpiły już po owulacji i utrzymywały się długo. Raz były silniejsze,raz słabsze, a piersi to mnie tak bolały,że tak jakby aż piekły :)

Gość kaska89
toniii... wlasnie kiedys czytalam o tym ze po owulacji jak sie zajdzie w ciaze to są wieksze szanse na chlopczyka hehe, ale tez co biore ten duphaston to po tym leku samym jest wieksza szansa wlasnie na to ze moze byc chlopczyk:)

Gość toni24
dziewczynki musze pomalu kaczyc,piszcie co u was,zajrze tutaj jutro,trzymam kciukasy i pozdrawiam:-)

Gość kaska89
kasia..... mi bole podbrzusza zaczely sie w sumie dzien po owulacji i wystepowaly prawie przez tydzien czasu albo troche dluzej , ale jak napisalam na tym na forum , to mnie wysmiali, i ze sobie wmawiam, ale szczerze powiedziawszy naprawde mi taki bol wystepowal, i czulam go prawie przez caly dzien

Gość kaska89
toni do zobaczenia jutro, odezwij sie

Gość ewis09
Kaska jestem w 33dc.Lada dzien @.staram sie rok o dziecko:(Testy robie od 13dc. czasami przez 6 dni mam pozyt.nastepnie przez 2 dni negat.i znowu pozyt.nic nie rozumiem.He!Czuje ze @ nadchodzi poniewaz zawsze mam takie same objawy:o

Gość kaska89
trzymamy kciuki zeby wreszcie nie przyszla. to dziwne cos z tym pikem lh. kontaktowalas sie na ten temat z lekarzem??????

Gość toni24
z tymi bolami to identycznie jak u mnie ok buziam was,do zobaczenia jutro,pa:-)

Gość kaska89
a cykle ilu dniowe masz?????? bierzesz jakies tabletki na uregulowanie cykli? bo chyba masz troche nieregularne co?

Gość kaska89
ja to zauwazylam ze my wszystkie mamy takie same objawy hehhe, wiec moze wszystkim nam za jednym razem sie uda heheh, fajnie byloby:)

Gość kaska89
dziewczynki , ja juz tez powoli zmykam, jestem jakas taka zmeczona , sama niewiem z czego hehehhe:) do milego sklikania jutro papap, milego wieczorku wam zycze

Gość ewis09
cykle mam co 34dni.Robilam badania horm.Wszystko ok tylko prl podwyzszona.Biore tabletki na zbicie.Chodzilam rowniez na monitoring i bralam Clostilbbegyt.Teraz mam przerwe.Niedlugo czeka mnie badanie na droznosc jajowodow.A Wy jak dlugo sie staracie?

Gość kaska89
ewis ja juz staram sie od poczatku grudnia, ale mam cicha nadzieje ze niedlugo mi sie uda, ok ja juz lece, do jutra pappapa

Gość toni24
diewczynki ja sie staram 4 miesiace i my tu gadu gadu a do mnie wlasnie przyszla ta wstretna @. mam juz dosc

Gość ewis09
ok papa

Gość ewis09
oj wspolczuje Toni:(nie martw sie do mnie lada dzien tez zawita:o

Gość Mijanka
Toni...przykro mi...wiem co to znaczy czekać co miesiąc ale trzymam mocno za Ciebie~! za nas wszystkie! mi jak dostanę @ nic nie jest w stanie poprawić humoru..ale trza mieć nadzieję

Gość ewis09
Mijanka ja sie staram 12 miesiecy i jak @ przychodzi to zalamka totalna.chyba zyje od owulacji do owulacji.Ech...Trzymam kciuki za Was kobiety!

ja wam radze zebyscie kupily sobie wyciag z wiesiolka. poprawia sluz plodny. mi pomogl bo jak tylko zaczelam go brac to w tym cyklu od razu zaszlam w ciaze.

Gość kaska89
dobrze wiedziec o tym wyciągu z wiesiolka:)ja dzis rano mierzylam temperature no i wyszlo 37

Gość kaska89
toni nie zalamuj sie od nowego cyklu zaczniesz nowe starania i wtedy napewno ci sie uda:) wiem ze to tylkpo taka gadka, a ogolnie jest ci bardzo przykro, bo sie staracie, chcecie bardzo dzidziusia a tu nic, tylko ta wstretna @. ciekawe jak u mnie bedzie, dzis rano sie obudzilam i jakies takie zle mysli mnie naszly, ze u mnie tez sie pojawi ta okropna @...:(

Gość toni24
witam Was,wczoraj dostalam takich lekkich plamien,mialam jeszcze nadzieje ze to moze plamienie implantacyjne zwiazane z zagniezdzeniem sie zarodka ale w nocy obudzil mnie bol brzucha i zaczelo sie. chociaz ta miesiaczka jest jakas inna od poprzednich,jest slaba i jest jej bardzo malo a cycuchy nadal bola a zawsze mi przechodzilo jak przyszla @. ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje...pozdrawiam

Gość bibi2206
abcd123 to mam nadzieję ze podzielę twój los bo ja też 5 dzien stosuję wiesołka i mam nadzieję ze pomoże. super ze udało ci się od razu, ja nie zauwazałam u siebie tego płodnego śluzu więc moze to utrudnialo i wiesiołekj teraz pomoze:) obyyyy

Gość kaska89
hej dziewczyny, toni wiec jeszcze jest nadzieja, trzymam kciuki

Gość kaska89
witaj bibi, a ty ile czasu sie juz starasz o dzidzie?

Gość toni24
nie wem czy jest jeszcze nadzieja,ja mysle,ze moze mam jakies problemy ze zdrowiem i stad ta skapa miesiaczka a boli uff niemilosiernie. w tym cyklu sobie odpuszcze,trzeba wrzucic na luz to chyba bedzie najlepsze wyjscie