Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Czy jest tu jakaś WRÓŻKA ??

Polecane posty

Gość krukkruk
a imiona i daty urodzenia i pytanie to kto poda?

Gość jablecznik ze smietana
ja ci moge postawic tarota, podaj mi tylko imie i date urodzenia (dobre by bylo gdybys podala jeszcze dzien w ktorym sie urodzilas;) )

Gość mi też mi też
Ja też bardzo proszę o wróżbę czy odnowimy znajomość? czy jeszcze o mnie czasami myśli? Dodam tylko, że łączył nas tylko przelotny romans Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

Zapytam Was...wierzycie w to co wychodzi w kartach tarota ?? BO mi jedna wróżka przez poczte stawiała karty klasyczne i wiecie ze sprawdziło sie wszystko w ciagu 2 miesiecy..byłam pod wrażeniem.

Gość kto pyta też błądzi
tarty mowia ze czeka was wielkie szczescie i namietny zwiazek jednak musicie uwazac bo w waszym otoczeniu jest osobe (prawdopodobnie dziewczyna) ktora cchce wburzyc wasze szczescie. karty nie mowia czy przertwacie ten kryzys. wszystko zalezy od was. pozdrawiam

widze ze mam konkurencje :D mysla, mozliwe jest ze beda szczesliwe ale beda musialy duzo pracowac, aby zwiazek byl udany. z tego zwiazku moze byc dziecko.

A mozecie pisać drogie wróżki dla kogo jest ana wróżba ?? Bo się pogubić mozna :) a ja założylam ten watek i nie dostałam odpowiedzi:(

JA BEATA 8 MARCA 1988 ROK PYTANIE ; CO Z MOIM ŻYCIEM UCZUCIOWYM ?? BEDE SZCZESLIWA Z KIMŚ WARTM MNIE ?? na razie nie widze nikogo kolo ciebie. na zwiazek bedziesz musiala jeszcze troche poczekac. jednak jak juz ta osoba sie zjawi odmieni twoje zycie i bedziesz naprawde szczesliwa. musisz byc cierpliwa! najprawdopodobniej bedzie to osoba z ktora najpierw nie bedziesz traktowala jako kogos z kim moglabys byc. bedzie to zwiazek zrodzony z przyjazni

bardzo dziekuje za odpowiedz kiedys pewna wrozka wywrozyla za za 1.5 roku ona pozna prawdziwa milosc..myslsz ze to prawda?

Ja też bardzo proszę o wróżbę czy odnowimy znajomość? czy jeszcze o mnie czasami myśli? Dodam tylko, że łączył nas tylko przelotny romans Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986 karty mowia ze marcin nie traktowal cie powaznie, nie bylas dla niego nikim waznym w zyciu. jego mysli skupiaja sie teraz wokol innej osoby ale nie martw sie. juz widze ze czeka cie nowa milosc i do konca wakacji powinnas sie zakochac! :)

Heh no ja nie wiem tego mysiu :) ale powiem Ci ze w tych wróżbach coś jest bo jak wczesniej pisałam pewna wróżka wywróżyła mi coś co rzeczywiście miało miejscie..

koncze na dzisiaj