Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnciaAnulka

Dlaczego tak jest? pytanie do plci męskiej

Polecane posty

Gość AnciaAnulka

Dlaczego patrzycie tylko na wygląd? Moja przyjaciółka jest śliczna, jak z okładki jakieś gazety, ale charakter ma brzydki chłopaków mogłaby mieć na pęczki z żadnym nie chce być, olewa ich a oni dalej do niej lgną nie zważając na to ze ona jest dla nich chamska, dla niej mogliby się nawet pozabijać. A ja? nie jestem jakaś tragiczna, mam trochę więcej ciała ale nie jakaś chorobliwą otyłość jestem zabawna, mila, sympatyczna, szalona, dla chłopaka którego bym kochała zrobiłabym wszystko i jestem sama.... dlaczego tak jest odpowiedzcie mi proszę bo ja już nie wiem co mam robić.

Gość nitika
Przeczytaj książkę " dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" i bedziesz miała odpowiedz na wszystkie twoje pytania.

Gość nitika
wierz sobie w co chcesz :P .... ale jak obieta jest dla was za milo to macie ja gdzies.... jak ma was w dupie to sie uganiacie :) .. prawda stara jak swiat... miej ich w dupie i olewaj ich a bedziesz miec fcetów na peczki :D

Gość tyhty
sama sobie odpowiedziałaś masz trochę wiecej ciała i myślę że to jest to. niestety normlny facet woli sucha dziewczynę.cgyba zę facet ma jakieś braki to wtedy zdaje sobie sprawe ze takązgrabną moze mieć ale na plakacie nad łóźkiem. podobno to sie zmieina i starsi faceco 40-50l wolą okrągłe kobietki takze nie masz sie co przejmować jeszcze bedziesz atrakcyjna

Gość drfthyjyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ODPOWIEDZ NA SWOJE PYTANIE MASZ W SWOIM POSCIE :) jesli dalej tego nie widzisz to ci napisze: ONA: olewa ich a oni dalej do niej lgną nie zważając na to ze ona jest dla nich chamska, dla niej mogliby się nawet pozabijać. TY: dla chłopaka którego bym kochała zrobiłabym wszystko i jestem sama PROSTA PRAWDA NAJPRAWDZIWSZA

Gość nowy superfajny nick
psycholożka Anulko wyjdź na ulicę z bejsbolem i napierdalaj bo durnych męskich łbach a faceci zlecą się jak muchy no chłopaka którego bym kochała, a urodził się taki? ma przyjechać na białym koniu i się zadeklarować?

co za dyrdymały, faceci wolą suche, może i wolą, w wieku 17 lat, bardziej odmóżdżeni, tacy którzy niczego nie doświadczyli pewnie nawet do końca życia, jak na takich polujecie to powodzenia

Gość adam kolano
myslę że nie jest to prawda to co piszecie bo sam jestem facetem tylko nie obraź sie na mnie, jak byś była atrakcyjna to wolał bym ciebie niż jakoś pinde za którą trzeba latać bo tak po prostu łatwiej a faceci bardzo często idą na łatwiznę w wieku ~~20lat. nie napisałem też że jesteś nieatrakcyjna tylko nie daalś zdjecia swojego a tak trodno ocenić, jeśli odważysz się wkleić zdjęcie to spróbuję obiektywnie się wypowiedzieć.

Gość adam kolano
do nowy superfajny nick a to nie wiedziałem że upodobania do kobiecej urody zależą od intelektu:o

Gość nitika
Poczytaj sobie tez o syndromie "kopcuszka" :D która wiecznie czeka na rycerza na białym koniu który ja wyciagnie z jej niedoli.... sie nie doczekasz :P A Pan Pomaranczowy S*** to facet i powie ci wszystko bys tylko skakała jak zechce i przerobi cie na swoja modłe. Grunt to sie nie dac. Jak se pobiega to albo sie zmeczy albo sie zakocha :D

Gość nitika
" jak byś była atrakcyjna to wolał bym ciebie niż jakoś pinde za którą trzeba latać bo tak po prostu łatwiej a faceci bardzo często idą na łatwiznę w wieku 20 lat" hahahaha ...to ci chłopak komplement strzelił :D Czyli wybieraja latwizne a za nie łatwizna trzeba sie uganiać :D

\"jestem zabawna, mila, sympatyczna, szalona, dla chłopaka którego bym kochała zrobiłabym wszystko i jestem sama...\" 1. może wcale nie masz tych cech, które sobie uzurpujesz? 2. nikt normalny nie potrzebuje osoby, która zrobi dla niego wszystko... skoro masz takie podejscie, to być może jestes nazbyt przymilna i po prostu narzucasz sie facetom... 3. najpierw patrzymy, czy chcemy daną kobiete przeleciec a potem dopiero oceniamy jej walory psychiczne... oczywiscie mozna sie przejechac, ale co czlowiek porucha, to jego :P a niektore kobiety może i maja piekne wnętrze... ale ze wzgledu nas kiepską fizjonomie, nigdy sie o tym nie przekonamy :D

a to się dowiedziałeś mistsuniu :) w łebkach w których zamieszkuje tylko echo nie pojawią się myśli zmieniające spojrzenie na to co wokoło

"w łebkach w których zamieszkuje tylko echo nie pojawią się myśli zmieniające spojrzenie na to co wokoło" problem w tym, że jest masa zabawnych, miłych i fajnych kobiet, które są jednocześnie atrakcyjne... zatem nie ma sensu kombinować

Gość żelazo stal i pył
a propos Alicji w krainie czarów tak w tej książce jest więcej prawdy, niż w tych cud-poradnikach dla bezmyślnych to czy się ma, czy nie ma dziewczynę/chłopaka, czy się ma powodzenie jest wypadkową wyglądu i cech charakterologicznych, osobowościowych podejście w rodzaju jakże potrafię kochać ale nikt mnie nie chce jest modelowym przykładem palenia za sobą i przed sobą mostów najpierw jest flirt, który jest wabikiem ale i wyznacza wstępnie naszą wartość, potem przychodzi czas na głębsze uczucia jeśli ktoś z góry planuje kochać i już i w tym upatruje swoją wartość, to jakby skreślał sam siebie bo bagatelizuje w sobie te cechy, które są przyczyną zauroczenia zresztą komiczne Ci napisał :D

Gość żelazo stal i pył
jakże jest smutne i męczące gdy ludzie sami sobie nie potrafią odpowiedzieć na tak proste pytania jeśli sama się nie domyślasz to poczytaj trochę o psychologi kobiet i mężczyzn strategiach reprodukcyjnych i tak dalej inna rzecz, że nie takiej odpowiedzi oczekujesz :D

Zresztą dodam jeszcze tylko, że te gadki o pieknym wnętrzu przykrytym kiepską szatą to mity nie majace najczesciej odbicia w rzeczywistosci... ludzie brzydcy, a zwlaszcza kobiety, zazwyczaj są zakompleksionymi, zgorzkniałymi i nieciekawymi personami, których postawa jest juz przy pierwszym poznaniu odpychająca... Drugi wariant, to desperatki, ktore myslą, że własnie dla drugiej osoby nalezy zrobic wszystko i juz po 10 minutach znajomosci komunikują to całą sobą

"inna rzecz, że nie takiej odpowiedzi oczekujesz" tu prawie nikt nie oczekuje szczerej odpowiedzi tylko albo takiej "ku pokrzepieniu serc" albo takiej, którą wcześniej sobie ukuł...

Gość Kathrina ...
Pewnie, że komiczne ma rację ... Problem autorki, to nie tylko problem urody, ale także myślenia ... Czyli całokształt marny ... :O

Odpowiedź na twoje pytanie jest bardzo prosta - dlatego, że wyglad jest bardzo wazny i chocbyś nie wiem jak się oszukiwała, to tego nie zmienisz :o

Komiczne ma rację. Ludzie nie zakochują się w brzydkich ludziach. Inną sprawą jest kwestia gustu, bo każdy inaczej postrzega piękno.

Gość ej nie przesadzacie
podobno tylko 1-3% poplaucji ludzkiej jest "idealny"... a mimo wszystko ludzie sie zakochuja non stop. czasem wysatrczy byc "interesujacym" dla drugiej osoby ;P to co toibie sie nie podoba(zadarty nos) dla kogos innego moze byc najfajnieszym nosem na swiecie bo twoim ;p

Dlatego wspomniałam o guście ;) Dla jednego jestem piękna, dla innego co najwyżej przeciętna. Ważne, żeby trafić na odpowiednią osobę co dostrzega Twoje wdzięki. Jak ktoś mnie fizycznie odpycha to raczej nie ma wielkiej szansy, żeby coś z tego było... Przyjaźni, kumplowania się nie wykluczam.

autorko tematu a mzoe ty masz nadwage? a twarz? i jak sie zachowujesz wobec facetow? opisz to szerzej jak chcesz rad a,i wklej fotke kolezanki ;P

>> podobno tylko 1-3% poplaucji ludzkiej jest "idealny"... :o co to znaczy "idealny"? Dla każdego ideał jest inny, więc co znaczą takie liczby?

Gość ej nie przesadzacie
masz racje mla-mla;) ja np dostaje gesiej skorki na takich typow jak orlado blom( nawet filmow z nim nie mog oglodac), w ogole nienawidze tkaich wypindrzonych facetow (koszmar)... i dla mnie facet musi byc facetem - najlepiej miec brode :D moja babka kiedys mowila ze facet musi byc odorine ladniejszy od dibla i to wsyarczy ;p i ja sie z tym zgadzam - musi mnie olsnic swoim dowcipem intelgencja i charaktgerem ;) i pewnie wiekszosc fcetow tutaj ma jakeis tam kompleksy ze nie wygladaja jak (Tutaj wstaw iimie gwiazdki) a np dla mnie mogliby byc o wieele bardziej przystojni od tych wymuskanych aktorow ;)

ja jestem sama i mowie trudno.. choc wiem, ze jestem wartosciowa.. zmieniam podejscie..robilam duzo bledow.. bedac za dobra.. koniec tego. zaczynam pracowac nad tym. Bo chce byc szczesliwa... tylko za szybko pragne milosci.. moze dlatego, ze od ojca jej nie dostalam..ale to zadne wytlumaczenie. Mam tego swiadomosc i dlatego popracuje nad swoim mysleniem.