Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jaki moze byc koszt kosztorysu budowlanego?chodzi mio remont łazienki i ubikacji

Polecane posty

Gość 5000-6000zł

tyle to kosztuje remont łazienki a nie kosztorys............

Gość a po co ci kosztorys
bo ja tez muszę remontować kibelek i łazienkę trzeba gdzieś to zgłosić???

Gość do nadzoru budowlanego

Gość sna xmnqsnqa
Osoba ktora ma wykonac remont powinna kosztorys zrobic za darmo.

Gość ko
zrób sobie sam idz do sklepu popatrz co cie interesuje jakie materialy policz jaka powierzcj=hnie masz przelicz to proste i latwe tylko troche czasu i chceci i przede wszystkim za darmo

Gość Adam1971
W zeszlym roku rob ilem remont lazienki nie zglosilem tego, sasiad mnie podkablowal i 500zł kary

staram sie o dofinansowanie na remont lazienki z mopru ,konieczny jest kosztorys

Gość sna xmnqsnqa
jakkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o qźwa mać ,chcesz od opieki społecznej wyciagac na remont łazienki.Karygodne.

ech to za tepota:(

Gość ko
to w mopsie nie maja jakiegos formularza czy gotowego protokolu zeby tylko wpisac ilosc i cene i juz masz kosztorys to wymagaja ale nie daja zadnego papierku

Gość sna xmnqsnqa
jakkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dlaczego uwazasz,ze tępota?

skoro dla mopru, to nie może byc samodzielnie zrobiony? rzeczywiście ten co będzie ci robił powinen ci to zrobic gratis , w końcu na tym zarobi no, chyba, że kupujesz tylko materiały i sam jedziesz jako siła robocza? samemu nie można zrobic kosztorysu dla mopru? jaki dochód trzeba mieć na głowę, by dostac takie dofinansowanie? A do tego co mu sie nie podoba: to wolisz, żeby u twojego sasiada wybuchł gaz lub zalała cię woda z braku remontu? czy wolisz jak z naszych podatków biednego człowieka się wyremontuje??? Przynajmniej coś konkretnego zrobione za padatki, a nie przejedzone przez te darmozjady polityki :-P

Gość sna xmnqsnqa
biedny ,o qźwa..na neta i na elektryczność ma ,ale na remont to nie ma.qźwa nie rozumiem jak ta Polska jest głupia,ze daje takim ludziom pomoc

"o qźwa..na neta i na elektryczność ma " w moim miescie np. internet jest za darmo, jest miejski internet dostępny dla wszystkich :-P a komp zuzywa prądu za ok. 20 zł/ na miesiąc przy bardzo intensywnym uzytkowaniu (sprawdzałam u siebie) - więc k... za 20 zł chyba nie dasz rady zrobić remontu łazienki? no, chyba, że ty taki zdolny :-P myśl , człowieku, zanim coś napiszesz.

Gość sna xmnqsnqa
10 miesięcy x 20 zł=200 zł,wiec jak jestem beidny to trzeba oszczedzac a nie zerowac na podatnikach

widzę, ze 3 klase szkoły podstawiwej skończyłeś, bo popisujesz się mnożeniem :-O może ty używasz kompa tylko do gierek i kafeterii to mógłbys tak wyłaczyć go na rok i zrobiłbyś strasznie duuuze oszczędności Ale wiedz, dziecko, że komputer służy ludziom nie tylko do zabawy tak jak tobie :-P

Gość sna xmnqsnqa
a po co ci kosztorys,oczywiscie,net słuzy takze do pracy i nauki,ale osoba zakąłdajaca taki temat ani nie jest wykształcona,ani nie wykonuje pracy na kompie,bo to widac z zadanego przez ta osobe pytania.

osoba niewykształcona i niepracujaca na kompie tez ma prawo dowiedzieć się czegoś pożytecznego z internetu np. ile kosztuje kosztorys jak jest niewykształcona to tym bardziej niech ma kogo zapytać za stosunkow niska cenę (bo cenę tylko zuzytego pradu) może jak dobrze poszuka to nawet dowie sie jak zrobic samemu kosztorys lub znajdzie kogoś kto jej gratis pomoze Czy uważasz, ze jak ktoś stracił pracę i nie ma za co opłacić czynszu na bieząco to należy go pozbawic np. telewizora, który 7 lat temu kosztował go 800zł, a teraz może jest wart 100zł? Co to da jak zabierzesz mu ten stary tv, jak i tak za to nie opłacisz czynszu :-O

Gość sna xmnqsnqa
a po co ci kosztorys co Ty tak bronisz ludzi korzystajacych z pomocy społecznej?"

Gość sna xmnqsnqa
Jezli ktos nie ma na opłacenie czynszu lub innych opłat,a nawet na rtemnont to nawet sprzatania po domach sie niech podejmie a nie liczy na pomoc panstwa.podatnicy takim cwaniaczmkom funduja wszyustko a sami musza zapierdzielac i oszczedzac

czasem się zastanów, nie zawsze będziesz zdrowy, młody, sprawny i na dodatek z dobrą pracą i zarobkiem uważaj, żeby cię samo życie nie nauczyło co znaczy stracić pracę i nie móc jej znaleźć Jest takie coś jak EMPATIA, ale nie dla kazdego dostepna jak widać. Pozyjesz trochę zobaczysz, albo spytaj babci jak różnie potrafi byc w życiu :-O Cześć.

Gość sna xmnqsnqa
SZCZEGONIE SILNI,ZDROWI CHODZA PO OPIEKACH I NACIAGAJA PANSTWO.

To nieładnie, że w rozmowie ze mną krzyczysz :-O Czyżbyś był częstym petentem w opiece społecznej, że wydaje ci się, że tak dokładnie wiesz jak to wygląda? :-O

Gość sna xmnqsnqa
moja znajoma pracuje w opiece i mi o wszyskim mowi

"moja znajoma pracuje w opiece i mi o wszyskim mowi" a ty to ksiądz nie łódź się nawet na spowiedzi nie mówią wszystkiego :-P poziom społeczeństwa poznaje się po jego stosunku do najsłabszych współobywateli

"moja znajoma pracuje w opiece i mi o wszyskim mowi" a ty to ksiądz nie łUdź się nawet na spowiedzi nie mówią wszystkiego :-P poziom społeczeństwa poznaje się po jego stosunku do najsłabszych współobywateli