Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIG BROTHER 2009

OGLADACIE ANG BIG BROTHERA

Polecane posty

Gość BIG BROTHER 2009

pytam z ciekawosci, bo do tej pory mam wrazene ze Polacy na emigracji ogladaja tv polska niektorzy nawet TYLKO polska tv, ogladacie big brothera? mnie wkurza lisa i chris

Gość Ja ogladam.....
i mam takie same odczucia a myslalam, ze jestem jedyna. Wszyscy zachwzcaja sie tym Krisem ale oprocz tego ze jest ladny nie ma nic. Jest po prostu WKURZAJACY tak samo jak Lisa. Kogo lubisz?

heheh, Polacy na emigracji czasem znajda ciekawsze programy w angielskiej TV - ja uwielbiam serie BBC "The supersizers eat..." Channel 4 i Sky "Inbetweeners"... Big Brother to masakra jakas. :-O

Gość Ja ogladam.....
Oj jasne, ze ja wole jakies bardziej "inteligentne" programy ale jesli mam spedzic czas nie myslac o niczym to czemu nie - BB moze zrelaksowac:-)

Ktora to juz edycja? 10? nie wiem jak ludzie to jeszcze moga ogladac... jest tyle programow, ze zawsze mozna znalezc cos ciekawszego do ogladania.

Gość taka jedna z londynu
ja nie ogladam BB bo na ogladanie takich programów jestem za mądra...

Gość BIG BROTHER 2009
ja ogladam INBETWEENERS ale czy to az takie super inteligentny serial? nie powiedzialabym , ale mozna sie posmiac, to fakt... ja lubie osoby z charakterem, zaczelam lubiec Marcusa, ma czasem cos do powiedzenia, zaczelam lubic Siavasza czy jak sie pisze to imie i lubie, naprawde lubie Frediego, chociaz moze byc wkurzajacy, to jednak jakis poziom soba prezentuje, bo np. Sophie i Carly to takie lalunie dla mnie, zwlaszcz Sophie...Charlie tez bez sensu, ciagle z tym Chrisem i w summie nudny jest...

Ja polskiej TV nigdy nie mialam w UK. \"Od zawsze\" mam sky...Ogladalam tylko jedna edycje BB, chyba z 3 lata temu, tak z ciekawosci. Teraz moje ulubione programy to The apprentice, Little Britain, Dog Whisperer (ze wzgledu na mojego psiaka), BGT, Come dine with me (fajne przepisy), Friday night with Johnatan Ross i wiele wiele innych

Gość BIG BROTHER
dobrze uslyszec ze nie wszytko sie kreci wkolo polskiej tv ... ja tez jestem fanka Little Britain, Johnatana Rossa tak srednio, ale popatrezjak ma fajnych gosci, dog whisperer tez lubie bo lubie psy, generalni jak ktos zna angielski to znajdzie cos dla siebie, choc na poczatku jak przyjechalam musze przyznac ze ogladalam tv z napisami bo bylo mi latwiej, ale potem stweirdzilam ze trzeba to zmienic no i znowu ta Lisa mnie wkurzyla...nie oge sie doczekac, kiedy bedzie nminowana!!!

Gość kajko i kokosz
kto ci takich bzdur naopowiadal, ze wszyscy ogladaja polska tv? :O

Gość so pot
Jak mozna ogladac takie gowno odmozdzajace jak big brother?:O

Gość BIG BROTHER 2009
nikt mi nie naopowiadal...jak bys kajko i kokosz przeczytal tekst ze zrozumieniem to bys wiedzial, ze napisala ze odnosze wrazenie, kazdy wrazenie moze miec inne...nie wiem moze ja tak mam, ze spotykam sie z Polakami, ktorzy nie ogladaja nic w tv ang tylko polska tv na okraglo, nie znam ich az tak wielu ale takie odnioslam wrazenie, no ale jednak sie okazuja ze ludzie ogladaja, juz nie musi byc ten BIg Brother ale widac ze ogladaja, maja ulubione programy... nawet polubilam tego odmozdzajacego Big Brothera, na poczatku nie chcialam ogladac al potem sie wciagnelam, kolezanki w pracy zaczely ogladac i sie zaciekawilam...

Odnosze podobne wrazenie autorko...sporo moich znajomych ma polska tv i praktycznie tylko ta ogladaja...podobnie wyglada sprawa z filmami np...wielu Polakow oglada filmy z napisami lub z lektorem a moim zdaniem to blad...szczegolnie w przypadku osob, ktorych angleski nie jest rewelacyjny. Nic nie pozwala sie tak "osluchac" z jezykiem jak telewizja czy filmy. Wiadomo, poczatki sa ciezkie bo nie wszystko sie rozumie ale z czasem jest juz latwiej i latwiej.

Gość BIG BROTHER 2009
zgadzam sie, z tym ze tv bardzo pomaga rozwinac ang. ja zaczynalam od ogladanie z napisami ale potem powiedzialam dosyc trzeba zaczac sluchac co mowia... pomijam juz fakt, ze fajnie jak sie pracuje z Anglikami wlaczyc sie do rozmowy jesli mowa o czyms co bylo ogladniete w tv, a potem zaczyna sie o tym o tamtym i tak sie kogos poznaje, nawiazuje znajomosci , potem blizsze, normalne interrakcje z ludzmi

Ja znam tylko 1 pare, ktora ma polska tv, choc z drugiej strony nie mam za duzo znajomych Polakow, wiec moze dlatego. Angielska tv ogladam z angielskimi napisami, nie uwazam, zeby przeszkadzlo mi to w nauce jezyka.