Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjdjjd77

BŁAGAM KTO Z WAS MA JAKIEŚ ZWIERZE W DOMU ?WEJDZCIE BŁAGAM..

Polecane posty

Gość jsjdjjd77

KTOS TAKI MNIE ZROZUMIE.. mam myszoskoczka i on ma straszne zapalenie oka i rogówki nawet i spojówki..mial krew w oczkach ciagle ale teraz juz ma dwa antybiotyki i sie leczy.,.problem jest taki ze badania przyszly i ma on gronkowca złocistego sie okazalo..powiedzialam w domu rodzinie o tym to zaczeli histeryzowac ze powinnam go wywalic albo zabic bo na bank sie zaraze albo juz sie zarazilamm..co wy myslicie na ten temat?CZY TO NAPRAWDE ZARAZLIWE?JA ZAWSZE JAK GO DOTYKAM MYJE RECE DOKLADNIE ALE MOZE FAKTYCZNIE PRZEZ POWIETRZE SIE MOZNA ZARAZIC NAWET:(NIE WIEM CO MAM MYSLEC O TYM:(

Gość a moze to rodzine wywal
albo zabij haha

Gość 0101010
Nienormalni ludzie!!!!!

Gość siabadaba
Zwariowałaś kobieto? Spokojnie:O Musisz przestrzegać higieny, myć starannie ręce i tyle. Poza tym, trzeba było popytać o to i owo lekarza. Tak to jest jak dzieci biorą zwierzęta. Jak zwierzę zdrowe to OK. Niech tylko nie daj Bóg zachoruje, to wyrzucają na śmietnik:O Jak matka czy ojciec zachoruje to też pozbędziesz się ich z domu:O?

Gość agatannnnnn
MÓJ pies tez miał gronkowca i nie zaraziłam sie

Gość jsjdjjd77
BARDZO DBAM O TEGO MYSZKA bo go uwielbiam..nie mam pojecia przez co to złapal..czy siano czy galezie do gryzienia..ma nadzieje ze sie wyleczy niedługo..:(ale ma dosc tego ze rodzina tak sie wkurza ze go mam.. najgorsze ze siostra moja zrobila awanture i drze sie na caly dom ze masakra ze ona sie boi ze sie zarazila bo nocowala u nas w mieszkaniu jak on byl...i raz go nawet glaskala.co ja mam robic..

Gość jsjdjjd77
własnie nonstop chodze z nim do weta jak inaczej bym miala mu antybiotyki dawac i leczyc go? wet nic nie mówil czy zarazliwe bo czasu nie mial mi na wszystko odpowiadac :(dlatego tutaj pytam :(dzieki za odpowiedzi

Gość aletwte
co wy lasce mówicie ,że spoko? Gronkowiec złocisty to smiertelna bakteria ludzie!!! od niej sie umiera! wg mnie najlepiej uśpij zwierze bo możesz to złapać od niego !

Suka sąsiadów ma właśnie tego gronkowca.Nikt u nich w domu się nie zaraził,mój pies ktory się z nią bawi też zdrowy,ja tez,mimo,że czesto ją głaszczę a z tym myciem rąk to niezbyt pilnuję.

Gość Passi_flora
Zapytaj weta, a jak nie ma czasu Tobie odpowiedzieć to idź do innego.

Gość aletwte
ale co wy je piszecie ,żeby weta spytała. Przecież każdy wie ,że gronkowiec złocisty jest zarazliwy.

Gość gronkowiec jest b zaraźliwy
i trudnowyleczlny :-O poważne zagrożenie dla człowieka

Gość aletwte
gronkowiec u zwierza zawsze sie przenosi na ludzi nawet z kurzem w powietrzu matace.

Gość kitakitaa
kurde ale jajas

Tak gronkowiec złocisty jest zaraźliwy ale odmiana zwierzęca niekoniecznie. Nie wiem jak akurat jest to u myszoskoczków (powinnaś zapytać weterynarza ja też pytałam), ja mam 2 szczurki, jedna dostała świerzba i normalnie brałam ją na ręce itp. Świerzb ze szczura nie przechodzi na człowieka, spytaj weta on powie Ci na 100% :)

Gość kitakitaa
KAZDY ZARAZA

Gość cudna laska na nim
biedak