Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalogowa pita herbaciana

ile herbat pijecie w ciągu dnia

Polecane posty

ja nigdy nie liczylam ale bardzo duzo mam kubek 330 ml i zdarza sie ze od razu robie sobie trzy takie kubki, uwielbiam gorące herbaty nawet przy dzisiejszym upale, pije herbatki owocowe, albo tak jak teraz herbatke z sokiem malinowym , cytryną i miodem to moje ulubione napoje wszystko byloby dobrze gdyby nie to ze pije z przyzwyczajenia nawet nie mam pragnienia a pije, efektem tego jest czesta wizyta w ubikacji nie wiem czy to dobrze czy nie mama mi mowi ze mam tasiemca albo zabe :)

Gość kotka222
bardzo duuuzo nawet nie licze, zwlaszcza w zimie bo latem wiecej wody i sokow pije

Gość luna pampeluna
nie pije herbaty bo jest ochydna

Gość ffffffffffffffsdds
ja to samo

jak jest zimno to pije okolo 10 kubkow dziennie ale jak jest upal to wogole nie pije, czasem 1 - teraz pije tylko wode

Gość 0 bo nie znoszę
herbaty. Tylko owocową w zimie.

herbatka jest pyszna z cytrynką soczkiem i miodem miodzio :) ale nie wiem czy to takie zdrowe tyle herbat pic w ciągu dnia

Gość eriika
mam dokładnie tak samo, i też specjalny duży kubek;-) nigdy nie liczyłam ale musi wyjśc ogromna ilośc bo z jednej wody z czajnika też piję ze dwie, na zmianę zielona o różnych smakach, czerwona, earl grey, czrna z cytryną, owocowe, leśne... i na okrągło do kibelka;] a myslalam ze tylko ja mam taki schiz;-)

hehe no ja tez mam takie dziwne schizy z tymi heratkami skoczy mi sie jedna pije następną :)

Mam dokładnie taki sam schiz, tyle, że u mnie idzie herbata na zmianę z kawą. Wszystko przez pisanie mgr. Herbaty w ciągu dnia wypijam spokojnie 10 kubków. Teraz, jak na to patrzę z boku, to jakaś masakra ;)

Biała do śniadania, zielona do kolacji. I wystarczy paskudztwa na jeden dzień.