Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do mężczyzn

Dziewictwo zaleta czy wadą???

Polecane posty

Gość pytanie do mężczyzn

Lepiej żeby kobieta była dziewicą czy nie??

Gość maskulinator
a po co? z niedziewicą szybciej można dojść do porozumienia :)

Gość ssaaasass
dziewice się mizdrzygalą ze wszystkim...

Gość maskulinator
ale to pytanie do mężczyzn. a Wy kobiety 25 letnie dziewice się tu dowartosciowujecie?

Gość pytanie do mężczyzn
hm... czyli po 21 roku to juz wstyd??? a co ma rok w te czy w te?? tak sie zastanawiam bo na innym topiku zastanawiaja sie jak ukryc przed facetem dziewictwo. Tylko po co do cholery??

Dla mnie dziewictwo to nie powod do wstydu, i nawet nie mam zamiaru tego ukrywac przed facetem

jesli facet jest w porzadku to nie ma czego ukrywac , w przeciwnym wypadku nalezy sie zastanowic

Gość żelazo stal i pył
ani wada ani zaleta zależy dla kogo i z jakiego punktu widzenia jeśli poznałbym kobietę z którą chciałbym być w poważnym związku to dziewictwo nie tyle będzie mi przeszkadzać (szybko się go pozbędzie) ale wolę, żeby dziewczyna miała jakieś porównanie, punkt odniesienia w kwestiach seksualnych, więc tym bardziej nie uznam tego za zaletę jeśli poderwę kobietę, nie wiążąc z nią żadnych nadziei na przyszłość to dziewictwo będzie dla mnie wadą bo wszystkiego trzeba ją będzie uczyć, wówczas to ewidentna wada

Dla mnie to nie wstyd ani nic nienormalnego że dziewczyna ma 20 pare lat i jest dziewicą.

do Odrzucona pomysl , ze jesli powiesz facetowi ze jestes dziewica to mozesz go jeszcze bardziej nakrecic i w przypadku kiedy trafisz na tego niezdecydowanego to zachecisz go do wykorzystania Ciebie no chyba ze Ci to pasuje

Gość żelazo stal i pył
mnie to odkręca :D

" to dziewictwo będzie dla mnie wadą bo wszystkiego trzeba ją będzie uczyć, wówczas to ewidentna wada " bzdura jesli kobieta ma swiadomosc , wyobraznie , intuicje i wie co do czego słuzy to bardzo szybko sie nauczy i bedzie lepsza od Ciebie

ja mam zamiar czekac do nocy poslubnej,jeśli zrobie to przed to juz nie bedzie to noc poslubna zadna wyjatkowa tylko powtórka

Gość żelazo stal i pył
Ty się Tomcioszek nie wymądrzaj, bo już dałeś tu wyraz swojej wiedzy o kobietach :p oczywiście, że tak może być i tak się zdarza ale ja to już przerabiałem kilka razy i już mi się nie chce i tylko wówczas zechce mi się przyłożyć, gdy kobieta mnie oczaruje czymś więcej niż samym dziewictwem ładną buzią i przeciętnym poziomem intelektualnym

Gość lalalal
do zelazo stal i pył... to znaczy ze dziewictwo zawsze bedzie dla ciebie wada..

do żelazo stal i pył no moze masz mega doswiadczenie z kobietami i to daje Ci prawo do oceny tych kobiet ktore nie mają praktyki - masz do tego prawo ja mam szerokie spojrzenie na swiat i jestem tolerancyjny , spotkałem kilka kobiet w roznym wieku ktore były dziewicami lecz zadnej nie tknąłem , ale nie dlatego ze zniecheciły mnie , lecz dlatego ze nie chciały

Gość szef i władca
tylko doświadczone dziewice preferuje

czemu wszyscy mnie oceniają po nicku??mój nick juz jest przeterminowany:D(3 raz to powtarzam kafe)mam faceta:P do zelazo-jak sie zakochasz to czekac bedziesz

Gość żelazo stal i pył
a czekaj do nocy poślubnej raczej będziesz rozczarowana pierwszy raz zazwyczaj jest byle jaki no chyba, że trafisz na znawcę :D ale Ty pewnie takiego nie zechcesz poza tym facet, który zgodzi się na takie czekanie, najprawdopodobniej nie ma zbyt wiele do pokazania w tym zakresie ale masz prawo mieć inne priorytety oby uzasadnione czymś więcej niż tylko przekonaniem o niebywałej wartości dziewictwa :D

Gość lalalal
zelazo... ale to nie jest tak ,że to dziewictwo ma Cie oczarować od samego poczatku!!! Po prostu poznajesz kobiete, podoba Ci sie traktujesz ja powaznie i okazuje sie byc dziewica . I tu jest pyt wada czy zaleta!! A nie ze dziewictwo jest jakas karta przetargowa