Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda345

prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość magda345

mam takie pytanie czy uważacie że mężczyzna może bezinteresownie pomagać kobiecie, być jej przyjacielem (z wyłączeniem gejów), czy myśli o czymś więcej.....?

Gość moze byc ale czasem
1 strona moze sie zakochac i jest problem

Gość magda345
ale jesli ta druga osoba ciagle sie narzuca (oczywiscie delikatnie), organizuje nawet okazje aby sie spotykać...

Gość magda345
moze to ja sobie coś wrkęcam, ale mam takie dziwne uczucie że coś jest nie tak, dotyk dłoni lub ramienia, co myślicie?

Gość bojabojaboja
To zależy. Ja mam faceta przyjaciela, ale my tak troche po przejściach jesteśmy:P Bo ja się zakochałam w nim, on myślał o nas, razem, ale poznał mnie lepiej to stwierdził, że szuka kogoś innego. I musiałam się odkochać;] Teraz jesteśmy przyjaciółmi. Oboje jesteśmy w stalych związkach. I pomagamy sobie, bezinteresowanie. Taka przyjaźń się zawsze kończy w ten sposób, że ktoś nawyobraża sobie za dużo. I to nie zawsze musi być kobieta. Czasem jest to facet. Podejrzewam, że chodzi o świeżą znajomość? Jak widzisz takie znaki jak opisała, to znaczy, że coś jest na rzeczy;)

Gość bzdury gadam
nie wierze w przyjazna damsko-meska...

Gość olka33
myslałam że to ja coś wymyślam on sie nawet meza pytal czy mu nasza znajomosc nie przeszkadza