Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaldebsa

jak ja przekonac ze nie jest gruba

Polecane posty

Gość michaldebsa

moja dziewczyna ciagle e sie odchudza a gdy waga stoi w miejscu nie wychodzi z domu tylko ryczy ma 164 cm i 56 kg rozmiar spodni 28/32 nie znam sie daltego pisze tak cyferkami ale ona dla mnie nie jest gruba jak ja przekonac by przestala swirowac?

Gość michaldebsa
halo ;/

Gość aaaaaaaaaaaanza
ona jest gruba z przykroscia ci to mowie powinna wazyc 48-50 kg

Gość kamilkasss
jest gruba..powinna zrzucic przynajmniej ze 4 kilo...

Gość mariolkadzi
co ona zre zde nie chudnie?

Gość szymonica
pojebani jestescie 164-56 kg to dla was laska jest gruba swinia;/

Gość michaldebsa
ja nie moge wytrzymac ona za bardzo swiruj e ciagle mowi ze ma wielki tylek ze ma ogromny brzuch i sie zadrecza

Gość michaldebsa
kurcze ja myslaem ze ona jest normalna szczupla ale wy tez chyba sadzicie ze ona jest gruba..;/

Wcale nie jest gruba! Moim zdniaem to przesada, ze kobieta ma ważyc tyle czy tyle. Nie można myslec szablonowo. Jedna kobieta przy wzroście 164 i wadze 56 moze wygladac szczuplo, druga grubo,a trzecia jak kościotrup. Kwestia budowyy i genów :P

Gość michaldebsa
ok tylko ze to nic nie pomaga dzis powidzila ze jest cieplo i nie wyjdzie jak tlusta swinia na dwor powiedzila ze wyjdzie jak spadnie snieg bo wtedy nalozy kurtke..i teraz ryczy pol dnia;/

Tyle ludzi boryka sie z róznymi chorobami i innymi nieszczęsciami, a ta ryczy,z ę ejst gruba :O Przykro mi, ale jak robi takie akcje, to chyba jej nie przekonasz :O PS. ile ma lat?

Gość michaldebsa
chialem z nia pojsc na plaze z moimi znajomymi powiedzila ze nie pojdzie bo moi koledzy maja chude laski i beda sie z niej nabijac i tak jest ciagle nie mam sil mowie chodz na basen to znowu to samo;/

Gość michaldebsa
22 lata

ja przy wzroscie 160 waze 60 kg...i co?mam sie pociac z tego powodu???po co?skoro faceci za mna lataja...ehhh...mialam faceta niedawno...rozstalismy sie...nie ze wzgedu na moja wage czy cos...nie istotne...ale zawsze mowil mi ze jestm cudowna...ze mu sie podobam,ze mam cudowną stercząca oponkę!:D i przynajmniej jest za co zlapac!:Dale twoja dziewczyna nie ejst gruba!!ja mam rozmiar spodni 29/30.i co?mam byc nieszczesliwa?wyglad nie jest najwazniejszy!nie musi sie podobac wszystkim!najwazneijsze ze sie tobie podoba!!

Gość michaldebsa
monique no wlasnie ty umisz sie z tym pogodzic a pewnie tak ja moja dziewczyna nie wygladasz grubo tylko nie masz kraty na brzuchu...a ona swiruje nie ma znajmoych nikogo bo ciagle tylko o tym gada;/

co mam?jakie kraty??w sensie ze kaloryfer???hahahahahhahahahahhahhahahahahahahahahha...kochany mam oponkę jak pączuś!hehe!nie no...nie wylewa mi sie,ale mam brzusio...ale ja go bardzo lubie!tez kiedy go nie lubilam wstydzialm sie,ale jak sie przekonalam ze facetom sie on podoba to sie do niego przekonalam!:D

Gość michaldebsa
no a w sumie ona ryczy bo robi te brzuszki i ma opnke co jej wystaje ze spodni i najgorsze sa boczki bo jak idzie to sie trohe trzesie;/

Gość natti
a pirdoooooolllleeee co za baby co wy chlopakowi wciskacie za kity jaka ta dziewczyna jest gruba ???????? byla by gdyby wazyla 90 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestescie tak wredne ze szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spojrzcie na siebie bo pewnie niektore z was wygladaja gorzej niz ona i siedza tylko przed tym kompem na kafeteri z tymi duzymi duuupami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i obrazaja innych zal mi was dziewczyny a ty sie nie przejmuj ona nie jest gruba !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość michaldebsa
dla mnie natii nie jest gruba ale jak jej to przetlumaczyc dl lba?

Gość CXDDS
MATKO JAKIE KRETYNKI GRUBA ???? gLUPIE TEPE KROWY

Gość a rzuć tę grubaskę
w cholerę i znajdź fajną dziewczynę 164 cm i 40 kg

najlatwiej przez zblizenie...w sensie sex...dotykaj ja w te miejsca ktorych nie lubi,caluj ja tam,patrz,zachwycaj sie.kiedy ci powie zebys tak nie robil,zalp ja za raczke spojrz glebokow oczy i powiedz: nie wstydz sie.jestes piekna.(u mnie dzialało!:D)i po tym sproboj jescze raz:dotykaj caluj.do skutku.:D

Gość wcale nie grubassss
waze 57 kg przy wzroscie 165, rozmiar spodni nosze taki sam jak dziewczyna autora topiku i wierzcie mi wszyscy ktorzy uwazaaj takie osoby jak ja to grubasy ze wcale nie jestem gruba!!! Jestem zgrabna, kobieca,mam plaski brzuch, idealny tyłek, piersi niezbyt duze ale w sam raz, nie jestem wieszakiem ale nie jestem tez tlusciochem. Noszę rozmiar M. Jestem zadowolona ze swojego wygladu!!! Do Autora tego topiku; powinbienies chwalioc wyglad swoeje kobiety, jej figure, piersi, nogi, brzuch. Pokaz ze jest mega sexi, w taki sposob zmienial moje myslenie o mnie moj facet. Pozbyłam sie kompleksow, jestem dumna ze nie jestem zasuszona jak te dziewczyny co waza 50 kg przy wzroscie 165 cm lub wiecej. Kiedys tyle wazylam przez jakis czas i ciagle slyszalam od ludzi ze jestem przerazajaco chuda, a dla moej babci wygladalam jak smierc hehe... To tyle, kolego bierz sie do dzialania, pomoz pozbyc sie jej kompleksow i cieszcie sie zyciem:). Pozdrawiam

Gość michaldebsa
dzieki dziewczyny ale jakby to powiedzic no ona sie wstydzi innyach tak naprawde nie mnie przy mni skacze na golasa;d ale jak mamy gdzies isc albo ona ma przyjsc do mnie do mojej baby to jest masakra i teraz dostal szalu na maksa bo zrobilo sie goraco zobazyla jakies siksy po 13 lat z stringami na plehach i popadla w kompleksy;../

jejku...to nie wiem jak ci pomoc...ja chyab nigdy nie mialam takiego problemu...wazniejsze bylo dla mnie znalezc takiego faceta ktoremu sie bede podobac.a nigdy nie zwracalam uwagi co mysla o mnie inni..taki charakter chyba...