Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blambulamduba

Skate - ogólnie

Polecane posty

Gość blambulamduba

Nie chodzi mi tutaj o jeżdżenie na desce/rolkach tylko o styl ubierania się. Co o nim myślicie ?

Gość hania1234
dla mnie porażka ale każdy nosi co lubi ;)

nie lubię szerokich spodni ;) ale uwielbiam te czapeczki co noszą :P nic więcej

Gość blambulamduba
Dlaczego porażka ? A może chodzi Ci o tych lanserów ? :P

Gość blambulamduba
Nie do końca, ubieram się jak oni ( i tańczę hh). Po prostu jestem ciekaw co sądzą o tym stylu dziewczyny.

kiedyś mi się to podobało (a jeszcze tańczysz hh, to wtedy byłby ogromny plus:) w sumie teraz też:P ) ale z czasem przestało, mam 21 lat i jakoś teraz nie podoba mi się ten styl, chyba mi się przejadł, bo duzo 'skejtów' teraz..

Gość blambulamduba
Właśnie przez tych pozerów myślę nad zmianami. Ludzie zanim ze mną porozmawiają, mają mnie za typowego kozaka/huligana/ćpuna... Mam już 20 lat, facetowi po trzydziestce chyba nie przystoi się tak ubierać, więc prędzej czy później będę musiał zmienić styl. Jakieś pomysły ?

Gość hania1234
tez mam 21 lat :D ale co Wam powiem, to Wam powiem - facet ma wygladać jak facet, a nie tam jakaś marna podróbka raperów z zachodu :P (bez obrazy, to tylko moje spojrzenie na tą kwestie) Póki chłopaczek ma jakieś 16 lat te dziwaczne portki i za wielkie koszulki nie rażą, ale niestety później to już coraz większy żal :O:O Oczywiście nie każdy musi mi się podobać więc apeluję do kolegi Skate'a żeby za mocno nie brał sobie moich słów do serca ;)

Gość blambulamduba
Wszystko fajnie, ale troche glupio miec dwie osobowosci :P I tak do tanca bede musial zakladac ten 'smieszny' (wg. Ciebie) stroj.

Gość hania1234
kolego to tańcz i baw sie! skoro dobrze czujesz sie w tym co nosisz, pasuje to do Twojej osobowości i współgra z zainteresowaniami to czym Ty sie przejmujesz? Noś co lubisz i w nosie miej jak kto to odbiera.

Gość blambulamduba
Hehe, dzieki, tak bedzie :P Bede musial sie przyzwyczaic do tego przygadywania.