Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaa.

DOSTALAM DZIS ATAKU HISTERII-STRACH PRZED CHLOPAKIEM

Polecane posty

I co z tego, ze kupilas 2 lody? to jakies przestepstwo? sa jakies okreslone pokarmy i ich ilosci, ktore mozesz jesc, bo inaczej zamkna cie w lochu? nie pojmuje, o co chodzi :O

Gość takajednaaa.
bo nie wypada 2 naraz jesc i to jest niezdrowo. A tym bardziej 3. 1mozna.ale 2 nie.

Gość takajednaaa.
no i po drugie-zle wydalam pieniadze,ktore on mi dal.

Nie mam wiecej pytan ani sily do rozmowy z Toba. skoro wybralas takie zycie, w ktorym chlopak bedzie mowil ci, co jest dobre dla ciebie, czego nie wolno Ci robic ani jesc, na co masz ochote itd. oraz musisz spelniac rozkazy tej popieprzonej rodzinki, to Twoja sprawa.

Gość takajednaaa.
No a wtedy zamiast tej bulki to mialam czekac na obiad.Byl zly, bo zjadlam bulke,a czegos pozywniejszego na obiad juz nie.

Gość czego ja mam wrazenie ze
to prowokacja jest? :O

Gość takajednaaa.
no coz, jesli twierdzisz,ze to prowokacja-idz stad,a daj szanse,aby wypowiedzial sie ktos, kto ma cos do powiedzenia w tej sprawie.Bo ja sie gubie.

Gość dziwnebardzo
A jakiej on jest narodowości? Twój chłopak i jego rodzina?

Gość aaa...
ratunku, dziewczyno(a raczej kobieto) jak bym się obudziła dopiero po przepracowanej nocy jak pisałaś i zmusili by mnie do jedzenia obiadu to na 100% mieli by nowy haft na stole:-) Czemu ty dajesz sobą pomiatać?

Gość takajednaaa.
do ostatniego wpisu: No wlasnie ja tak samo mialam i nie zjadlabym tak sycacego obiadu:) CIESZE SIE, ZE KTOS MNIE ROZUMIE

Gość aaa...
oni napewno nie rozumieją, dziwna rodzina. A ty musisz mieć bardzo niską samoocenę skoro już pięć lat tkwisz w takim układzie - on pan ty sługa. Uciekaj od niego. Niedługo dojdzie tam do rękoczynów jeszcze bo nie wytarłaś kotkowi tyłka po sra..niu za przeproszeniem. Może przesada, ale tak mi to wygląda niestety

Gość autorka jest
niestety chora psychicznie...nie mówię tego złośliwie...naprawdę masz poważny problem z psychiką bo myślisz, że to co dzieje się wokół Ciebie jest normalne i ma logiczne wytłumaczenie. Powiem Ci jak jest u nas, w normalnym świecie: Jem kiedy chcę i co chcę, a jak się najem słodyczy to nie jem obiadu i nikt nie ma mi tego za złe - taką miałam ochotę i juz. Jestem zmęczona, to pierdole wszystkie obowiązki i idę się zrelaksować a niech mi ktoś słowem piśnie, jestem gotowa zabić. Jestem wolna, nikt mi nie rozkazuje, chłopak to moj przyjaciel. Umiem powiedzieć co myslę, bo ci się wtedy może stać? ktoś się obrazi? trudno, jego sprawa. 5euro??? Dał Ci takie grosze, i jeszcze miał za złe, że 2 lody kupiłaś a nie 1? Czy Ty nie widzisz w tym psychozy? OGARNIJ SIĘ KURWA, MASZ SPRANY MÓZG

Gość takajednaaa.
ostatnio mylam, sprzatalam wille(sroda),chlopak byl cos zalatwiac,przyszedl , ja cala spocona, nie pomogl nic ale zaczal zadawac pytania-a koty gdzie, wszystko pootwierane, gdzie sa koty,ja na tyo ze nie wiem, nie wiem gdzie jest jego 9 kotow,nie chodze za nimi. Mialam pootwierane okna dla przewietrzenia siea drzwi zamkniete oczywiscie,zeby nie pouciekaly.... meczace to jest...

Gość takajednaaa.
no i oczywiscie nie mialam sil rozmawiac z nim, bo odpoczywalam przed praca, nie mialam nawet sil wziac prysznica i tak poszlam do pracy.

Gość aaa...
wydaje mi się że nigdy nie spróbowałaś być z kimś innym i dlatego myślisz że tak musi być. NIEPRAWDA!!!Jak siebie nie uszanujesz to nikt Ciebie też nie będzie szanował. Mamy to o co się prosimy

Gość słuchaj widać
że jeszcze widzisz, że coś jest nie tak, to Twój ostatni dzwonek. Jesteś zmęczona życiem w tej rodzinie, to się rzuca w oczy w każdym Twoim komentarzu. Uciekaj! Dziewczyno! Bądź silna, usiekaj! Co Cię powstrzymuje? I czy wyobrażasz sobie dalsze zycie w tych warunkach? Twój facet jest rownie pierdolniety co Ty.

Gość glupia ges jestes
mial racje z ta bulka-jesli wiedzialas, ze kolo 13 masz ten obiad czy lancz bog wie co , to dla twojego faceta bylo logiczne ze pomyslisz, ze bedzie obiad i nie zjesz sniadania. przyznaje gosciowi racje.

Gość aaa...
popwiec że chcesz na ten bilet do Polski co Ci Twój "ukochany" wykrzyczał przy okazji kłótni o cośtam. Nie dostaniesz, bo oni mają teraz darmową służkę to dlaczego mieli by się jej pozbywać. Zaryzykuj.

Gość takajednaaa.
nie jestem gesia:/ Ostatnio cos mam scisniety zoladek-5 kilo zeszczuplalam.Moze to ze stresu?

Gość aaa...
*powiedz

Gość takajednaaa.
Zastanawiam sie nad mala prowokacja tam w domu. Mianowicie cos zwiazanego z tym lunchem. Moze nie isc przygotowac?Moze w tym czasie znalezc sobie jakies zajecie? Nie wiem.

Gość takajednaaa.
Dzis jego mama byla mila, bo wyprasowala mi spodnice i koszulke. Powiedziala tez wczoraj-no jak wyczyscilas caly dom to jestes zdrowa (ostatnio cos zle sie czuje, spalam cala noc, potem caly dzien )

Gość aaa...
no tak. Ale to nie prowokacja. Stłucz im talerze

Gość aaa...
albo powiedz że w ciąży jesteś i teraz to nie możesz nic robić. Ciekawe jak zareagują

Gość takajednaaa.
zeby nie bylo ,ze specjalnie robie.chce zrobic tak ,zeby wyszlo ze ja tego nie mialam w planach.Nie jestem dobra w tego typu gierkach:(

Gość takajednaaa.
no ale pierw musialabym chlopakowi powiedziec:/ a on jest dociekliwy a niedawno mialam miesiaczke.Tez nie wyjdzie.Predzej kaze mi test kupic i sam sie upewni.

Gość aaa...
ale oni są aż naddo dobrzy:-)

Gość aaa...
Czym ty się wogóle przejmujesz. Ja bym ich wyśmiała, naciągnęła na kasę i zwiała. Oni się tobą nie martwią. A jakby coś szumieli to bym powiedziała że wzięłam se pensję za usługiwanie. Idę spać a ty kombinuj i zwiewaj. Ale z kasą. Tylko nie z 5 e.

Gość takajednaaa.
Moze ktos z was ma lepsze propozycje (chociaz watpie)

Gość rozsądna
Moim zdaniem, bardzo przepraszam, ale jesteś mało rozgarnięta. Nawet sposób w jaki piszesz to potwierdza. Pewnie tym swoim niedorobieniem wkurzasz wszystkich dookoła i chcą jakoś na Ciebie wpłynąć. Nie wierzę, że masz wyższe wykształcenie. Piszesz jak mało inteligentna nastolatka, a nie 28 letnia kobieta.