Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziesiąteczka

mama nie pozwala na wakacje z chlopakiem

Polecane posty

Gość dziesiąteczka

pracuje przez caly lipiec na sierpien, zeby gdzies wyjechac. moja mama stwierdzila, ze mnie nigdzie nie pusci z chlopakiem i nie chce, zebym z nim byla sama w pokoju. nie wiem w takim razie, na co mi ta praca i kasa...

Gość galatanka
ile macie lat i jak dlugo jestescie ze soba?

Gość Klione
Pytanie podstawpwe - ile masz lat?

i co z latkami? Twoja mama zna chłopaka? jak długo jesteście razem? jedziecie sami czy w grupce?

Gość dziesiąteczka
zazdrosci mi chyba bo ja mam chlopaka a ona od 12 lat nie miała podniet

Gość dziesiąteczka
zapomniałam napisac - mam 17 lat, jestesmy razem od ok lutego 08 roku... jesli mam z nim gdzies jechac na jeden dzien nie ma problemu, w tamtym roku bylismy razem na woodstocku. w tym roku w marcu w warszawie na dwa dni - sama zalatwiala pokoj i zadbala oto, zebysmy nie byli sami. na miejscu by;y problemy i i tak dostalismy sami pokoj, o czym jej nie powiedzialam :P bardzo lubi mojego chlopaka, nie wiem w czym jest problem. jakbym miala kochac sie z nim moge to zrobic nawet kiedy ona jest w pracy. nie rozumiem jej.

Gość dziesiąteczka
wyzej oczywiscie podszyw

Gość dziesiąteczka
a moj chłopak jest z Rwandy

Gość cccccascsassa
tego sie bo ale bez sensu

Gość dziesiąteczka
no Bwangwa się rwie do mojej pupy ale jeszcze niestety nie dam mu

Gość dziesiąteczka
no tak, ale są wakacje, a pracuje od tego tygodnia i to tylko do 12-13. ona w domu jest od 16. zresztą moj chlopak ma własne mieszkanie,moglibyśmy to robic codziennie po kilka razy dziennie :P w sumie tylko oto chodzi

Gość przegrałam wszystko
no to jej powiedz że jesteś odpowiedzialna i że wiesz co i jak. musisz jej pokazac że mozna ci zaufac,

Gość dziesiąteczka
umowilam sie z nia ze na jej oczach zrobie to z chlopakiem by widziala ze juz umiem i wiem jak i o co w tym chodzi

Gość dziesiąteczka
ale ona mi ufa, ost. szlam na imprezke u chlopaka i zostalam na noc, bo wiadomo, nie bede w nocy sama wracala, a nie mieszkamy kolo siebie, to troche sie krzywila i 'mam nadzieje, ze jestescie ostrozni', a jeszcze w tamtym roku mowila, ze zabrania mi seksu :D wiec w sumie ciągle zmienia zdanie

Jedź i olej, jak masz własną kasę. Szkoda, że nie masz 18, bo teraz to istnieje opcja, że matka na policję zadzwoni - chociaż nie sądzę. Powiedz jej to co nam, że jakbyś chciała to byś i tak to zrobiła i, że zasługujesz na wypoczynek bo sama na niego zarobiłaś.

Gość dziesiąteczka
nie mieszkam z tatą, ale on mówi, ze moge pojechac do niego z chłopakiem pod wrocław, udostępni mi domek (jeszcze w nim nie mieszka). ale z drugiej strony mieszkam z mamą i nie chcę miec wojny w domu...

Gość LiluśQa
ja mam podobny problem ;D Matka uwaza ze jestem za mloda zebym sie spotykala,ja mam 13 lat.. haha...a ona chlopaka miala w wieku 12 lat..i co? no..co mam robic??

mialam i mam tosamo chcoiaz w mniejszym stopniu :) mam 17 lat, w nastepne wakacje chcemy jechac sami nad morze, raczej mnie pusci, ale w te wakacje co byly nie bylo opcji.. tez nie rozumiem takiego myslenia, jakbysmy chcieli to moglibysmy to robic na okroglo u niego bo ma praktycznie cale pietro dla siebie . :)