Pytajka007 0 Napisano Lipiec 2, 2009 dnia 7 czerwca dostałam okres i wzielam pierwsza tabletke. kilka dni potem wyjechalam i zapomnialam ich. opuscilam dwie jednak kolejnego dnia (był to 6 dzien cyklu) wzielam dwie zalegle i kolejną. kolejne już brałam regularnie. współżyłam ok 8 dni po wzieciu zapomianych tabl. ale z dodatkowym zabezpieczeniem, ktore nie zawiodlo. ostatnia tabletke wzielam 27 czerwca. dzis jest 2 lipiec a u mnie jeszcze nie wystapilo krwawienie z odstawienia. dzis wspolzylam ale bez zabezpieczenia. kolejne opakowanie powinnam rozpacząć 5.07. czy te dwie tabletki mogły mieć wpływ na zmniejszenie sie zabezpieczenia? czy dzisiejszy stosunek mógł się zakończyć ciążą? z jednej strony wiem, ze to glupie bo biore tabletki, ale niepokoi mnie brak owego krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytajka007 0 Napisano Lipiec 2, 2009 chciałabym dodać, że dzisiejszy stosunek był bez zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaaa1205 0 Napisano Lipiec 2, 2009 to normalne, jezeli to Twój pierwszy blister to możesz nie mieć okresu nawet bo jeszcze Ci sie reguluje, a jest sie zabezpieczoną po 7 dniach brania tabletek, więc bądź spokojna bo dzidzi nie będzie, tym bardziej że dodatkowo sie zabezpieczyliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytajka007 0 Napisano Lipiec 3, 2009 uchhh... to mi ulżyło. bo sie zastanawialam czy te dwie nie wziete na poczatku nie beda wplywaly na zmniejszenie skutecznosci... dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach