Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytajka007

tabletki antykonc

Polecane posty

dnia 7 czerwca dostałam okres i wzielam pierwsza tabletke. kilka dni potem wyjechalam i zapomnialam ich. opuscilam dwie jednak kolejnego dnia (był to 6 dzien cyklu) wzielam dwie zalegle i kolejną. kolejne już brałam regularnie. współżyłam ok 8 dni po wzieciu zapomianych tabl. ale z dodatkowym zabezpieczeniem, ktore nie zawiodlo. ostatnia tabletke wzielam 27 czerwca. dzis jest 2 lipiec a u mnie jeszcze nie wystapilo krwawienie z odstawienia. dzis wspolzylam ale bez zabezpieczenia. kolejne opakowanie powinnam rozpacząć 5.07. czy te dwie tabletki mogły mieć wpływ na zmniejszenie sie zabezpieczenia? czy dzisiejszy stosunek mógł się zakończyć ciążą? z jednej strony wiem, ze to glupie bo biore tabletki, ale niepokoi mnie brak owego krwawienia.

to normalne, jezeli to Twój pierwszy blister to możesz nie mieć okresu nawet bo jeszcze Ci sie reguluje, a jest sie zabezpieczoną po 7 dniach brania tabletek, więc bądź spokojna bo dzidzi nie będzie, tym bardziej że dodatkowo sie zabezpieczyliście

uchhh... to mi ulżyło. bo sie zastanawialam czy te dwie nie wziete na poczatku nie beda wplywaly na zmniejszenie skutecznosci... dziekuje :)