Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi doradzi

dzisiaj na obiad

Polecane posty

Gość moze ktos mi doradzi

mam podwojna piers z kuraka, do tego albo kasza albo ryz ciemny. i w koncu zakupie fasolke szparagowa:) tylko sie zastanawiam czy do kuraka zwyczajnie usmazonego w kawalkach i do fasolki (z zasmazka?) pasuje ryz czy tam kasza, albo moze ziemniaki? zeby wszystko ladnie gralo jakos :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do kotleta z kury
mi pasuje bardziej kasza. Ale do duszonego (nie kotleta) to ryz. Zreszta jak kto lubi ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość abc i xyz
ziemniaki..mniam:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pytam
a może po prostu fasolka z mięsem, bez kaszy i ryżu? :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze ktos mi doradzi
porcja wegli dla faceta musi byc ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
JA bym dodała jeszcze trochę warzyw (np. cebula, papryka, pomidory) i wszystko wymieszała z ugotowanym ryżem (opcjonalnie dolać trochę wody do podsmażonych warzyw i cycków i w tym gotować ryż, ale nie za dużo - po ugotowaniu powinno odparować, żeby zupy nie było). Takie wymieszane i podsmażone najlepsze - ja samego ryżu czy kaszy nie ruszę :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×