Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odp

Jak dac do zrozumiena facetowi....

Polecane posty

Gość szukajaca odp

podejrzewam, ze facetowi z którym ostatnio sie spotykam zależy tylko na seksie ze mną... Jest taki słodki, że az za bardzo...chciałabym dac mu jakos subtelnie do zrozumienia o tym że to podejrzewam. CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE SMSÓW.....

Gość annabelle
porozmawiajcie o seksie. to najlatwiejszy sposob zeby sie zorientowac czy on naprawde mysli tylko o tym ;) powodzenia.

Gość szukajaca odp
podnosze :):):)

Gość szukajaca odp
rozmawilalismy o tym, jestesmy dorosłymi ludźi... ale chciałabym mu jakos dac do zrozumienia, że nie lubie gdy traktuje sie nie wyłacznie jak obiekt seksualny

ja swojemu powiedziałam prosto z mostu, "kochany na seks tak szybko nie licz" :classic_cool: hah, musi poczekać conajmiej pół roku.

Gość annabelle
to powiedz mu, nie wiem nasun jakas historyjke o kolezance ktora byla wlasnie takim obiektem i powiedz (niby to na kozysc opowiadania) że uważasz to za głupie i nie chciałabys tak być traktowana. ( nie sugerując przy okaji że JUŻ JESTEŚ) musisz to zrobic bardzo delikatnie by go nie zranic.

Gość szukajaca odp
dajcie przykłady takich fajnych, subtelnych smsów....

Gość ja pytam
jeśli jemu zależy TYLKO na seksie jak wspomniałaś wcześniej, to po co w ogóle chcesz sie z nim jeszcze spotykać? myślsz, że zmieni myslenie? :D przeleci Cię a później nara ;)

Gość szukajaca odp
on jest teraz za granica, przyjazdza za tydzien, piszemy do siebie setki smsów dziennie, pisze jakim jestem skarbem dla niego itp. i często pisze rónieżś jak bardzo chciałby się kochac ze mną..... ogólnie facet jest super - chociaz to poczatlki znajomości więc na pewno powiedziec nie moge. Ale kiedy tak pisze do mnie to jakos mnie to odrzuca od niego Już raz dałam się zwieść takim czułym słówkom....

Gość szukajaca odp
pewności tez nie mam czy aby na pewno podchodzi do tej sprawy tylko w ten sposób A co jesli nie i zranię super faceta??

jak jeszcze raz napisze jak bardzo by sie chcial z Tobą kochać, to odpowiedz " na to jeszcze za wcześnie" jak odpisze zebys spadala lub sie obrazi czy cos, to nie jest ciebie wart. nie warto na takiego tracic czasu ;)