Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawra

31 dc - po luteinie

Polecane posty

Gość Mawra

Bardzo Was proszę o podpowiedź. Jestem w 31 dc (miałam robioną IUI, luteinę brałam od 14 do 26 dc. 26dc zrobiłam test - negatywny. Od tego tez dnia mierzę temperaturę. Co dzień utrzymuje się - 37,2. Mam bóle okresowe juz tydzień a od trzech dni bola mnie tylko sutki (są czerwone i nabrzmiałe). Żawsze przed okresem, ok 3 dni miałam brunatne plamienie - teraz nic. Śluz raz biały i lepki a czasem jakiś żółtawy. Boję się robić test... Nie chcę się rozczarować... Czy to możliwe, że po luteinie spóźnia mi sie okres? Czy ktoś tak miał???

Gość tylko.....
dlaczego przerwałaś branie luteiny, skoro na 100% nie wiesz czy nie jesteś w ciąży? idź zrób betę a nie test, który może jeszcze nic nie wykazać.

Gość Mawra
Zrobiłam test, wyszedł negatywnie - przestałam brać luteinę. A powinnam brać aż do okresu? Lekarz nic nie mówił...

Zastanowiłabym się nad wyborem nowego lekarza! Po pierwsze nie powiedział ci że nie powinno się odstawiać progesteronu bez 100% pewności braku ciąży! Po drugie nie powiedział że 100% daje tylko beta hcg czyli badanie z krwi!

Gość Mawra
A czy mam wrócić do luteiny? Pomóżcie...